OSTALA PRIKOVANA ZA STOLICU ZBOG LJUBAVNIKA: Poznata glumica doživela TRAGIČNU SUDBINU!

Autor:

Zabava

20.12.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milja Vujanović je bila glumica i manekenka, a život joj se preokrenuo kada je doživela tragediju.

OSTALA PRIKOVANA ZA STOLICU ZBOG LJUBAVNIKA: Poznata glumica doživela TRAGIČNU SUDBINU!

Foto: youtube.com/printscreen

Milja Vujanović je poznata po tome što je 1967. godine bila Mis Srbije, a glumila glavnu ulogu u filmu Želimira Žilnika “Rani radovi” koji je na Berlinalu osvojio Zlatnog medveda.

Glumici je tada karijera bila u usponu, pa je tako glumila i u “Majka, sin, unuk, unuka”, “Bube u glavi”, “Neretva”, “Most”, “Sneg na usnama” i drugim filmovima.

Milja se spominje i kao druga glumica posle famozne eve Ras koja se svlačila u filmovima, a tada je dala izjavu da bolje izgleda bez odeće, nego sa njom.

Međutim, malo ko zna da je završila čak dva fakulteta, Dramsku akademiju i Žurnalistiku. Glumica nije želela da se bavi ovim poslovima, pa je tako odustala od glume i okrenula se astologiji, zbog koje je stekla diplome svetski priznatih astroloških škola i postala “stručnjak za zvezdanu magiju”.

– Odluku da napustim film donela sam kada sam shvatila da tekstovi koje izgovaram nisu ono što bih ja u sličnim situacijama izgovarala. Astrologiju sam počela da proučavam pre trideset godina. I mada žalim za filmom, astrologiji sam ostala verna sve do danas. Uostalom, ne biramo mi profesiju, profesija bira nas – objasnila je svojevremeno, piše Noizz, a prenosi Kurir.

Zanimljivo je da se Milja udala za zvezdu na nebu Regulus, pa je tako dobila i drugo prezime.

Miljin život se tragično preokrenuo 2000. godine kada je njen tadašnji dečko Obrad Zejak pucao u nju, a potom se sam prijavio policiji. Glumica se izvukla iz kome, ali je ostala paralizovana pa se tako posvetila pisanju. Umrla je pet godina kasnije u Beogradu.

Posebno je zanimljivo to što se udala za zvezdu na nebu, Regulus i tako dobila drugo prezime.

I nakon glumačke karijere bila je prisutna u javnom životu, pisala je za medije, gostovala u emisijama i drugo.

Tako uspešna, Milja nije mogla ni da nasluti tragediju koju će doživeti 2000. godine. Naime, tadašnji ljubavnik Obrad Zejak je pucao u nju, a potom se prijavio za pokušaj ubistva.

Ona se izvukla iz kome, ali je ostala paralizovana. U poslednjim godinama svog života posvetila se pisanju knjiga, a umrla je 4. juna 2005. godine u Beogradu.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading