RAMBO AMADEUS ODUSTAJE OD MUZIKE? Pevač otkrio čime se bavi u TAJNOSTI!

Autor:

Zabava

19.12.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rambo Amadeus uskoro održava koncert nakon dvogodišnje pauze, a sada je otkrio čime se bavio dok nije pevao.

RAMBO AMADEUS ODUSTAJE OD MUZIKE? Pevač otkrio čime se bavi u TAJNOSTI!

Foto: instagram.com/rambo.amadeus

Muzičar Rambo Amadeus nedavno je ispričao da ne želi više da kupuje garderobu koju svi nose, pa je tako postao modni kreator.

- Samo tako sam bio siguran da će ono što nosim biti jedinstveno- da je sam smislim. Počeo sam da kreiram dosta davno, prvo za scenu, a zatim i za svaki dan- otkriva Rambo, a prenosi Gloria.

Rambo uskoro održava koncert u Kombank dvorani, a tim povodom će biti obučen u jedan od svojih modela koje je dizajnirao. Muzičar ne krije uzbuđenje što će nakon dve godine napokon održati koncert.

- Uželeo sam se svirke pred publikom, koja će moći da čuje i pesme nastale u međuvremenu. Koncerti pred publikom su važan ritual koji zapravo traje koliko i ljudsko društvo. Tek sada možemo da razumemo koliko su zapravo i muzika i humor dragoceni, koliko su u stanju da pruže neophodnu dozu optimizma, i izvođačima i publici, pa ne treba da čudi što je izvođačka umetnost opstala od praistorije do danas, bez obzira na izazove epoha kroz koje je homosapiens prolazio. 

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading