U TO IME GRATIS RASPEVAVANJE: Sara Jo ŽESTOKO ISPROZIVALA I ISMEJALA Maju Nikolić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jovanović ismejala je Maju Nikolić putem društvenih mreža zbog njenih reči kako je Beovizija nameštena i da je ona, navodno, ovogodišnji pobednik.

U TO IME GRATIS RASPEVAVANJE: Sara Jo ŽESTOKO ISPROZIVALA I ISMEJALA Maju Nikolić! (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, prijavila se za učešće na takmičenju za pesmu Beovizije, koje će odrediti srpskog predstavnika na Evroviziji naredne godine u Italiji.

Kako Srpski telegraf saznaje, o nameštaljkama na ovom događaju sada je počelo da se priča i pre nego što je održan, pa se uveliko govori da je Sara, navodno, ovogodišnji pobednik. 

 

 

Pevačica Maja Nikolić detaljno je pojasnila šta misli o Beoviziji.

- Drago mi je da je neko od medija konačno počeo da raskrinkava ove s RTS. Pa znate li vi da se deset godina unazad zna ko će da pobedi?! Kad sam ranije pričala da je sve namešteno, niko mi nije verovao. Treba da skinemo bagru s Oliverom Kovačević na čelu. Ja sam isto čula da će da pobedi Sara Jo ove godine, pa iz tog razloga i nisam slala svoju pesmu. Sve to košta oko 10.000 evra, ne pada mi na pamet da ulažem toliko, a znam da nemam šanse da odem na Evroviziju. Svake godine se zna ko pobeđuje, tako da smo mi ostali samo pioni i služimo da popunimo prostor - rekla je Nikolićeva.

Foto: tiktok.com/sarajooff

Sara Jo

Sara joj je putem TikToka odgovorila, ismevajući je.

 

 

- U to ime gratis raspevavanje - napisala je Jovanovićeva u videu u kom preslušava Majin stari snimak na kojem peva čuveni hit Vitni Hjuston „I Will Always Love“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading