FANOVI ŽESTOKO OSUDILI PEVAČICU: Isplivala fotografija Seke Aleksić, a OVO je svima zapalo za OKO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednom Instagram profilu pojavila se slika Seke Aleksić gde je vidljivo da je korišćen fotošop.

FANOVI ŽESTOKO OSUDILI PEVAČICU: Isplivala fotografija Seke Aleksić, a OVO je svima zapalo za OKO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Blic

Kako bi naše poznate ličnosti ostavili utisak savršenstva, pa samim tim i prikazali da takvim životom žive, oni su u stanju da promene svoj izgled na fotografijama samo da bi zadovoljili svoje pratioce i fanove na društvenim mrežama.

 

Pevačica Seka Aleksić izuzetno je aktivna na Instagramu i svaka njena objavljena fotografija izgleda fenomenalno.

 

 

Seka je jednom prilikom priznala da redovno koristi aplikacije za ulepšavanje i fotošop, dodajuću da je u današnje vreme to sasvim normalno.

- Postoji milion aplikacija i filtera. Ovo je era toga. Ne možemo mi sada komentarisati što se neko fotošopira, a što neko ne. Jedno je bitno da ne bude velika razlika kada tu osobu videte uživo - rekla je Seka u gostujući u jednoj emsiji.

 

 

Programi za ulepšavanje iz dana u dan su aktuelniji i dostupniji, pa ih mnogi koriste radi korigovanja tela i lica na fotografija.

Sve je dobro dok je u granicama normale i ne deluje strašno. Ali kada dođe do toga da se predmeti u pozadini iskrive od preteranog sužavanja, tu već nastaje problem, pa poznati budu ismejani i izrugivani.

 

 

Na jedom Instagram profilu pojavila se Sekina fotografija na kojoj se vidi kako su, zbog fotošopa, iskrivljene fioke.

"Nije to do Seke već je do tesara", "Na estradi sve je lažno, na estradi sve je fol! Dr. Nele je davno objasnio",  "Nije fotošop... moj rođak joj je radio te fioke, ali jbg... bio malo popio i ostale krive", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading