MISLILA SAM DA SE NEĆE ZAUSTAVITI DOK ME NE UBIJE: Pevačica se povukla iz javnosti nakon pokušaja UBISTVA, a evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Đorđević povukla se iz javnosti nakon što je nevenčani suprug pokušao da je ubije, a sada je otkrila kada se vraća na javnu scenu.

MISLILA SAM DA SE NEĆE ZAUSTAVITI DOK ME NE UBIJE: Pevačica se povukla iz javnosti nakon pokušaja UBISTVA, a evo kako SADA izgleda! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Đorđević je bila jedna od popularnijih pevačica, ali se naglo povukla sa javne scene nakon što je imala probleme u braku. Nataša je nedavno otkrila da ju je suprug maltretirao, pa je tako rešila da se skloni iz medijske pažnje.

Njen nevenčani suprug sa kojim je živela je pokušao da ubije pevačicu tako što je, dok je vozila automobil, pokušao da je izgura sa puta. Na svu sreću, Nataša je uspela da iskontroliše automobil i da izbegne tragediju.

– Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – rekla je svojevremeno pevačica, prenosi Svet&Scandal.

Pevačica je uzela vreme za sebe i oribrala se nakon drame koja joj se desila, a sada je odlučila da se vrati na scenu.

– Nisam nikada bila od onih pevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar – ispričala je pevačica za Grandonline.

Pevačica je želela da skrene pažnju mladim damama i da im ukaže na to da nije ljubav ako vas neko ograničava.

– Ograničavanje nije ljubav, ja sutra svom partneru ne bih ograničavala nikakve stvari, ili imaš poverenje ili nemaš, ili poznaješ osobu sa kojom si ili ne. Ne postoji razloga za zabranjivanje bilo kakvih stvari, za ljubomoru, jer onda to stvarno nije ljubav, bar ja tako mislim – rekla je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading