GLEDATE ME JER VAS PSIHOLOŠKI PROVOCIRAM: Jovana Jeremić PODIGLA NOGU U KRATKOJ SUKNJICI - muškarci će OSTATI BEZ DAHA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je fotografije u miniću i pokazala svoje izvajane noge.

GLEDATE ME JER VAS PSIHOLOŠKI PROVOCIRAM: Jovana Jeremić PODIGLA NOGU U KRATKOJ SUKNJICI - muškarci će OSTATI BEZ DAHA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić non stop je u žiži interesovanja zbog svojih nesvakidašnjih objava na Instagramu, kao i zbog jutarnjeg programa koji vodi vikendom.

Jovana je objavila nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram, a po broju lajkova jasno je da su mnogi njeni pratioci bili oduševljeni istim.

 

 

Voditeljka je pozirala u krem miniću i dubokim čizmama koje su istakle njene izvajane noge i pokazala kako izgleda "iz svakog ugla".

 

 

- Inteligentan um je provokacija. Ne gledate me što nosim minić. Mnoge ga nose, pa im ništa ne pomaže. Gledate me jer vas psihološki provociram sve vreme - napisala je Jovana u opisu fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Pera

18.12.2021 00:05

Nebi te ni za brdo karamela

Odgovori 12 1
Baja bre

18.12.2021 00:10

Ovca bahata

Odgovori 14 0
Miki

18.12.2021 10:05

Bolje da snima porno filmove sa tri crnca!!

Odgovori 13 1
Sava

20.12.2021 13:21

Nisi ti daleko otisla od voditeljke realiti programa.Sujetna, neupucena i sa nedostatkom vaspitanja.Mnogo su pogresili sto su ti dali emisiju.