PREDSEDNIK VUČIĆ O PRETNJAMA GORANA MARKOVIĆA: A zbog čega da me streljaju, zbog toga što sam pomogao i dao sve od sebe?

Autor:

Vesti

17.12.2021

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja na TV Pink govorio je o pretnjama Gorana Markovića.

PREDSEDNIK VUČIĆ O PRETNJAMA GORANA MARKOVIĆA: A zbog čega da me streljaju, zbog toga što sam pomogao i dao sve od sebe?

Foto: printscreen/TV Pink

- Za te ljude je to uobičajeno, ne bih da komentarišem - rekao je Vučić.

- A zbog čega da me streljaju? Zbog toga što sam pomogao i dao sve od sebe, izdržao sve političke pritiske na svojim leđima, izgradio najmoderniji gasovood kroz našu zemlju? Jel' zbog toga što smo obnovili Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti? Zbog toga što ćete uskoro do Zlatibora moći da dođete auto-putem, a nekada smo brojali mrtve na Ibarskoj magistrali? Jel' da me streljaju tbog toga šta krenete u Bugarsku i Istanbul idete najmodernijim auto-putem? Jel' zbog toga što ćete za mesec i po moći brzom prugom moći da idete od Beograda do Novog Sada? Jel' zbog toga što smo uredili Hram svetog Save, jel' zbog spomenika Stefanu Nemanji, zbog toga što imamo najsnažniju vojsku u regionu"?

Predsednik Vučić je dodao da su uvek najviše napadali njegovu decu.

- Uvek su najviše napadali moju decu i brata jer im je neko rekao da sam na njih najosetljiviji. Nedavno su govorili da mi je sin menadžer fudbalera Vlahovića, a on je to demantovao.

- Jel' to zato što prvi put niste dobili pare za film? Iako ste ranije više puta dobijali - upitao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

18.12.2021 12:01

Nekada se slalo na Goli otok. Sada policija ne sme ništa da radi bez dozvole političara.

Odgovori 10 0