ON JE STANKOVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA! Deki u njega polaže SVE nade!

Autor:

Sport

17.12.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su završili prvi deo sezone pobedom, savladavši u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 3:2.

ON JE STANKOVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA! Deki u njega polaže SVE nade!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Crveno-beli su do važna tri boda u borbi za titulu došli golovima Milana Pavkova koji je dva puta zatresao mrežu domaćih, i Mirka Ivanića koji je jednom uspeo da se upiše u listu strelaca.

Republika

Foto: Starsport

 

Impozantno zvuči, ali Mirko Ivanić nije propustio ni jednu utakmicu crveno-belih ove takmičarske godine, a kada na to dodamo i poslednjih šest mečeva iz prethodne sezone, dolazimo do broja od 40 uzastopnih mečeva u dresu kluba. Da je Ivanić jedan od najvažnijih šrafova mašinerije Dejana Stankovića govori i podatak da je iskusni vezni igrač na čak 23 utakmice ove sezone odigrao svih 90 minuta, dok je na svega 11 mečeva ulazio sa klupe ili bivao zamenjen.

Republika

Foto: Starsport

 

Iza Ivanića su se po broju utakmica našli Milan Rodić sa 31 nastupom, dok su Aleksandar Dragović i Nenad Krstičić zabeležili 30 mečeva u crveno-belom dresu. Popularni Mića je pokazao da je nazemenjiv deo Zvezdinog tima, a verujemo da će i u nastavku sezone nastaviti da beleži odlične partije i time doprinosi u uspesima Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading