OBJAVLJEN SNIMAK! Evo kako je Zoran prijavio nestanak Jelene Marjanović: "Nestala je, je l' možete da je LOCIRATE…"

Autor:

Hronika

17.12.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a njen nestanak prijavio je tog dana suprug, kompozitor Zoran Marjanović.

OBJAVLJEN SNIMAK! Evo kako je Zoran prijavio nestanak Jelene Marjanović: "Nestala je, je l' možete da je LOCIRATE…"

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Večeras je "Insajder TV" objavio dva snimka u kojima čujemo telefonske razgovore Marjanovića, putem kojih je policiji prijavio nestanak supruge.

- Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovde po stazi, možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite? - govorio je Marjanović, dok mu je žena iz policijske stanice rekla da ne mogu da reaguju ako je prošlo tako malo vremena, pa je on prekinuo poziv.

Republika

Foto: E-Stock

Zoran Marjanović

Posle desetak minuta ponovo je pozvao policiju.

- Halo, malopre sam zvao u vezi ovog nestanka, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ona je oteta verovatno, gospođo molim vas. Nestala je, pričao sam sa kolegom iz policije, iz Borče, Boris. On je privatno došao, da li možete nešto da uradite, sa ćerkicom je tražim, molim vas. Marjanović Zoran sam ja. Nestala je - govorio je Zoran.

- Vidite da nije kući otišla - govorila mu je žena sa druge strane žice.

- Nije, svi smo kući krenuli, ona je ovde negde - kazao je.

- Sačekajte da se konsultujem sa načelnikom - rekla mu je žena u policiji.

- Ako prođe 24 sata prijavite slučaj, vidite da nije kod kuće, pa ako je i dalje nema onda ćemo videti - dobio je odgovor Zoran, pa se zahvalio i prekinuo vezu.

Zoran Marjanović je, podsetimo, optužen za ubistvo supruge Jelene aprila 2016. godine u Borči. Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike. Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Zoran Marjanović

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge. On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kom je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(Republika.rs, Blic.rs)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading