FANOVI MONIKE BELUČI POLUDELI ZA SRPSKOM VODITELJKOM, BLOKIRALI JOJ INSTAGRAM: Izgledom mami uzdahe muškaraca, svetska, a naša! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od zapaženijih voditeljki Ana Radulović prosto ne može da koristi društvene mreže, zbog količine komentara koje dobija od strane Monike Beluči, a za sve je kriva njena lepota.

FANOVI MONIKE BELUČI POLUDELI ZA SRPSKOM VODITELJKOM, BLOKIRALI JOJ INSTAGRAM: Izgledom mami uzdahe muškaraca, svetska, a naša! (FOTO)

Foto: prinscreen

Atraktivna voditeljka RED televizije Ana Radulović svojim izgledom žari i pali gde god da se pojavi, a njen Instagram profil uvek je prepun pozitivnih komentara na račun njenog izgleda. Voditeljka vrlo često objavljuje provokativne fotografije, kojima pomuti um muškarci, a u ženama izazove sujetu. Međutim, da je svetski priznata po lepoti, govori činjenica i da su na nju spazili i okoreli fanovi planetarno poznate glumice Monike Beluči

 

 

Radulovićka na nekolici fogotrafija pobraja sve simpatije fanova baš ove zavodljive glumice, a ono što uvek istaknu jeste da ih izuzetno podeća na nju izgledom i način oblačenja. Monika Beluči jedna je od nesvakidašnjih lepota, muškarci su se decenijama pokušavali da je osvoje, a izgleda da je ova zanosna glumica dobila i svoju naslednicu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cartier Official (@cartier)

 

U komentarima na Instagram profilu mogu se uočiti komentari sa stranice koju je lično odobrila baš Monika, koja broji i nekoliko stotine hiljada pratilaca. 

Želimo da čujemo vaše mišljenje, da li vas Ana Radulović podseća izgledom na Moniku Beluči?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading