DRAŠKO STANIVUKOVIĆ OBJAVIO VIDEO POZNATE PEVAČICE: Posle Kije i Tanje, političar slab na NJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draško Stanivuković objavio je snimak pevačice Ane Bekute na svom Instagram profilu, a ona je odlučila da zapeva samo nekoliko nedelja nakon smrti njenog voljenog Mrke.

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ OBJAVIO VIDEO POZNATE PEVAČICE: Posle Kije i Tanje, političar slab na NJU! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Političar Draško Stanivuković došao je u žižu javnosti zbog njegove afere sa čak dve pevačice i to Kijom Kockar i Tanjom Savić. I dok se u medijima i dalje spekuliše o tome da li su Tanja i Draško ponovo u vezi, da li se viđaju, on je oko bacio na treću pevačicu. Naime, na Instagram profilu Stanivuković je objavio snimak pevačice Ane Bekute, koja je najavila njen koncert koji će održati za reprizu dočeka Nove godine u Krajini.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

Draško Stanivuković, Tanja Savić, Dušan Jovančević

 

Podsetimo, mnoge komšije dale su izjavu za medije da su viđale Stanivukovića u Smederevu kako posećuje Savićevu. Nedavno je Tanja imala koncert, na kom je negirala svaku povezanost sa Draškom, ističući da joj je preko glave više da je povezuju sa njim. Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije, isplivali su detalji da se njih dvoje i dalje viđaju i to pod okrivljen noći. 

No, sada je on odlučio da izazove medije i izgleda prikrije trag i to sa Bekutom, koja će nastupiti na Trgu u Krajini, a komentari ispod snimka su se samo nizali jedan za drugim. Bekuta je snimak podelila i na svom Instagram profilu, a izgleda da je i ona smogla snage, pa posle velike tragedije i gubitka Milutina Mrke Mrkonjića nastavila da peva. 

Republika

Foto: Instagram.com

Draško Stanivuković i Ana Bekuta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Radenko

18.12.2021 12:46

Evo kako mediji od jednog normalnog čoveka napraviše mega osvajača i švalera. A on ni kriv ni dužan, ćuti jadan.

Odgovori 15 2
Miro

18.12.2021 13:35

A ko je ovaj Stanivuković? Neki pevac?

Odgovori 13 3
Duksi

18.12.2021 14:05

Mali glavni Baja.

Odgovori 13 2