ELMA SINANOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA: Pevačici pozlilo na koncertu, doktori uspeli da joj spasu život! (FOTO)

Autor: Goran Doljančević

Zabava

17.12.2021

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja da je pevačici Elmi Sinanović pozlilo, te je ona progovorila zašto je hitno hospitalizovana!

ELMA SINANOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA: Pevačici pozlilo na koncertu, doktori uspeli da joj spasu život! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Elma Sinanović hitno je hospitalizovana zbog njenog pogoršanog zdravstvenog stanja, saznaje portal Republika.rs.

Naime, popularna pevačica održala je koncert na Jahorini, gde su se okupile mnoge poznate ličnosti, no, tom prilikom se Elmi zdravstveno stanje pogoršalo, zbog čega je bila uplašena, jer se do tog trenutka osećala potpuno zdravo. Elma je za portal Republika.rs otkrila šta se zapravo desilo i zbog čega je došlo do toga da završi na infuziji.

Republika

Foto: Republika.rs

Elma Sinanović pevačica

 

- Malo sam se razbolela, pa sam morala infuziju da primim. Nije ništa ozbiljno, bila je neka mučnina, šta ja znam. Nisam stigla ni da se presvučem, ponela sam haljinu, ali nisam stigla zbog infuzije i svega. Krenulo je još dok sam bila u Beogradu - govori Elma za portal Republika.rs.

Na konstataciju da ju je infuzija vratila u život, atraktivna pevačica se složila sa tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading