ISPOVEST DRUGARICE DAVIDA KOJI JE UBIO BABU U BORČI: Čuli smo se pred zločin, očigledno da je dečko bolestan

Autor:

Hronika

17.12.2021

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliska drugarica Davida Dudića (24), Andrea Anđelković rešila je da otvori dušu i ispriča sve o drugu nakon što je čula da je učinio jeziv zločin.

ISPOVEST DRUGARICE DAVIDA KOJI JE UBIO BABU U BORČI: Čuli smo se pred zločin, očigledno da je dečko bolestan

Foto: Privatna arhiva

Pre dva dana, Dudić je šrafcigerom ubio svoju babu Desanku (70). Policijska patrola je nesrećnu ženu našla u lokvi krvi a monstruma uhapsila.

Andrea kaže da je se sa Davidom družila kao mlađa i da njegovo ponašanje nije ukazivalo da nešto ovako strašno može da se desi.

- Družili smo se kao klinci, bili smo super, viđali smo se skoro svaki dan, bili smo super ortaci, nikada niko nije ni posumnjao da ima tako devijantno ponasanje. On je inace iz Železnika, ne znam zašto su njegovi to prećutali, mislim kao da kriju nešto, to se zna. Nikad nije bio ovako devijantan, ni u košmaru ne bih pomislila ovako nesto da je spreman da uradi, što je jezivo i morbidno, bukvalno su mi te scene u glavi kad god se setim njegovog imena - kaže Andrea Anđelković za Republiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ANDREA⚡ (@iamreabeboo)

 

Kaže da je Dudić zaglavio u zatvor u Austriji i da je moguće da se tamo promenio.

- Znam da je bio u Beču zbog dilovanja droge, tamo su ga nahvatali, pa su ga strpali iza rešetaka. Ko zna, mozda mu se tamo nešto promenilo, kvrcnuo u glavi… Zatvor se zvao “Jozefstad”. Znam da se nije drogirao, nije bio u tom fazonu zaista, ali je dilovao, valjda je gledao kako da brzo dođe do velike kinte, pa krenuo tim putem. Bio je stvarno dečko na mestu, bar prema meni, opet kažem, u mom prisustvu nikad nije imao neko problematično ponašanje ili ispade - dodaje Andrea.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Kako kaže, nisu se čuli godinu dana, a onda su razgovarali preko telefona neposredno pre zločina.

- Nismo se čuli godinu dana, tako nesto, međutim, zanimljivo da smo se čuli neposredno pre nego što je uradio ovo sto je uradio. Odgovorio mi je i na stori pre tri nedelje samo reagovao. Tokom poziva mi je delovao normalno, bio je malo povučen, što inace nije karakteristicno za njega. Da je u velikom haosu i da ima puno posla trenutno. Kao, otac ga je zaposlio, jer nije imao gde da radi i da ce neko vreme eto provesti kod babe u Borči i da je tu već neko vreme, da živi tamo u Borči, valjda mu je bilo lakše tamo da ima nekoga. Mislim, njegove roditelje nisam upoznala, ali zna se da je to normalna familija, da su kulturni, fini, sve pohvale, nisu bili oni kao oni problematični. Znam da ima mlađu sestru, znam da ona lepo peva - priča u ispovesti Andrea.

Andrea zaključuje da je njenom drugu potrebna stručna pomoć jer, ono što je uradio, nem ani u najgorim horor filmovima.

- Ne znam, očigledno da je dečko bolestan, da mu je potrebna pomoć stručna, jer ovo sto je uradio ovo je horor ljudi, ovo ni u filmovima nema da se vidi. To je za svaku osudu, naravno, uradite tako nesto, fuj i uzas! - kaže za Republiku Andrea.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miodrag

01.07.2022 19:41

Evo, sud nije vuse idgovoean za njega jer je " Neuracunljiv" A nu strucnjaci ga nece jer je bio samo akutno neuracunljiv. Sad je zdrav pa moze napolje. Svako od nas moze buti sledeci. Svaka cast za pravosudje i strucnjake.

Anna

03.08.2022 20:46

Proglašen je akutno neuracunljivim,to je prolazno..traje od 2 min. Do par nedelja,sada je zdrav i puštaju ga na slobodu vrlo brzo. Informacija je tacna!

Dule

03.08.2022 21:48

Sada u Srbiji ubice mogu slobodno da setaju i ubijaju, veću kaznu dobiju oni za pogrešno parkiranje ili ako nisi platio struju. Dovoljno sve govori o stanju u državi. Sramota