DIJANA I JELENA ĐOKOVIĆ U KLINČU ZBOG NOVAKA: Majka razočarana u Novaka zbog supruge! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković ušla je u klinč sa Jelenom Đoković, a ono što je zamerila sinu Novaku Đokoviću će vas iznenaditi.

DIJANA I JELENA ĐOKOVIĆ U KLINČU ZBOG NOVAKA: Majka razočarana u Novaka zbog supruge! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

 

Mesecima unazad se dosta spekuliše o odnosu Jelene Đoković i Dijane Đoković, a šuška se da se snajka i svekrva više ne vole toliko, te da su im je relacija izuzetno zategnuta. Kako saznaju Skandal, do svađe nije došlo, ali između Dijane i Jelene osetni je pritisak, što je čak i Novak Đoković primetio, ali je potpuno nemoćan u ovoj situaciji. 

Dijani je zasmetalo, kako govori izvor, to što Jelena imala poseban način ishrane, kojim forsira decu i Novaka.

 

 

– Dijani najviše smeta način ishrane koji Jelena forsira za decu, ali i za nju i Novaka – započinje naš izvor i dodaje:

– Sa druge strane, Jelena ne prihvata njene sugestije jer se o svemu savetuje sa doktorima i pedijatrima i kada joj oni kažu da je sve što primenjuje na decu ispravno, ona smatra da nema potrebe da se Dijana tu uopšte meša. A da ne bi nervirale Novaka, obema im je lakše da se ignorišu i da ne potežu tu priču. On opet sve to oseća i vidi i nervira ga što se to dešava, ali je nemoćan da bilo šta preduzme. Smatra da su obe tvrdoglave i da će lako naći kompromis, međutim, one čak neće ni da porazgovaraju na tu temu – priča izvor i dodaje:

Svekrva nije htela da prihvati Jelenu za snajku!?

 

 

Ono što je Jeleni zasmetalo, sa druge strane, jeste to što je Dijana u jednom intervjuu ispričala da nije očekivala da će Novak izabraniti nju za suprugu. 

Jeleni je takođe zasmetalo i to što je Dijana u jednom intervjuu izjavila da nije očekivala da će baš ona biti Novakova žena. Baš se iznenadila što je to rekla, i to posle toliko godina njenog i Noletovog zajedničkog života – zaključio je naš izvor, a evo šta je Dijana rekla u spornom intervjuu:

 

 

Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana i dodala:

Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam. Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega – završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Kosa

18.12.2021 16:40

Kada se sin oženi kao da povileni. Zaboravlja oca, majku, sestru . . . . . . . . . . . .

Odgovori 47 13
Eto

19.12.2021 08:29

@Kosa - Gospodjo, roditelji su covekova proslost, deca su buducnost, a partner je SADASNJOST. Sta nije jasno?

Odgovori 10 27
Milan

19.12.2021 10:01

@Eto - Jelena se ne odnosi jednako prema Novakovim i njenim roditeljima. Njeni roditelji često mesecima žive kod njih a Novakovi skoro da nemaju mogučnost ni da posete njih i decu.

Odgovori 25 4
Mile

18.12.2021 19:05

Vrlo naporna žena. Kao margarin.

Odgovori 16 29