FOTKE JOVANE JOKSIMOVIĆ NA KOJIMA NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta je radila na licu, voditeljka neprepoznatljiva! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od elegantnih dama na našem estradnom nebu, ali ove fotografije spadaju u one koje bi definitivno obrisala.

FOTKE JOVANE JOKSIMOVIĆ NA KOJIMA NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta je radila na licu, voditeljka neprepoznatljiva! (FOTO)

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Poznata voditeljka Jovana Joskimović i supruga pevača Željka Joksimovića uvek privlači pažnju gde god da se pojavi. Iako je svi znaju kao uvek skoncanu, sređenu i umerenu voditeljku, mnogi su zaboravili kako je ona nekada izgleda. Međutim, Jovana svoj život skriva kao zmija noge, a društvene mreže joj datiraju tek od trenutka kada je uplovila u ljubavnu romansu sa Joksimovićem. 

 

 

Atraktivnu voditeljku sada svaki dan imamo priliku da viđamo u jutarnjem programu jedne televizije, a uvek se trudi da damski stil istakne elokventnim i odmerenim stavom i glasom naroda. No, kada se ,,zagrebe" u njenu prošlost, mogu se primetiti fotografije na koje je sigurno i ona sama zaboravila. 

 

 

Naime, na društvenoj mreži Instagram, među prvim fotografijama na kojima Jovana pozira sa Željkom je mnogi ne bi prepoznali. Tamna kosa i potpuno opušteno i ležerno izdanje nije ono na šta smo navikli od Joksimovićke, ali očigledno da joj čak i to dobro stoji. 

 

 

Jovana je poznata i kao neko ko ima blistav osmeh, po čemu je nadaleko poznata, a njega nije skidala nikada sa lica. Dosta se spekulisalo da li je Joksimovićka radila neku korekciju na licu, budući da se u potpuno novom izdanju pojavila na malim ekranima, a da je njena promena bila izuzetno uočljiva kada je fizički i estetski izgled u pitanju.

 

 

Iako ona nikada nije pričala o zahtavima, definitivno da pored dobrog raspoloženja, da bi lice izgledalo sveže i očuvano, potrebna je nega, koju očigledno Jovana praktikuje, a vi sami procenite da li su u pitanju nehirurški zahtavi. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Marija

18.12.2021 16:01

Nije ovo nista. Nadjite one sa BK, dok je bila tamo voditelj.

Odgovori 21 1
Mige

18.12.2021 16:18

Povećala je nos.

Odgovori 20 3
Beba

18.12.2021 16:44

Čim skine šminku, ova žena ne liči na sebe, i tada više nije nikakva lepotica, već prosečna žena sa ogromnim ustima. Šminka čini čuda.

Odgovori 29 4
Zapažanja

18.12.2021 18:42

Malo sredila nos 👃 ostali samo došlo na mesto. Ima prednosti brak sa homoseksualcem. Ja bih inače dao besplatnu korekciju nosa i ušiju za žene u okviru osnovnog obrazovanja. Okrenimo se čoveku dok nije kasno.

Odgovori 11 1