STANOJEVIĆ EMOTIVAN NAKON POBEDE: Moram da se IZVINIM NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

18.12.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizan overila je titulu jesenjeg prvaka Superlige Srbije nakon pobede nad ekipom Kolubare, minimalnim rezultatom (1:0). Ekipa crno-belih je tako na liderskoj poziciji odmakla večitom rivalu - Crvenoj zvezdi, na +5 bodova.

STANOJEVIĆ EMOTIVAN NAKON POBEDE: Moram da se IZVINIM NAVIJAČIMA!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan je do pobede stigao nakon gola Kvinsi Meninga, poslednjeg zvučnog pojačanja "Parnog valjka". 

Međutim, trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je da je, i uprkos pobedi, ovo jedna od najlošijih utakmica u sezoni, ali je i istako da trenutna situacija na tabeli "lepo zvuči".   

- Zvuči lepo ta prednost, svaka čast momcima. Moram da se izvinim navijačima na lošoj utakmici, najlošijoj ove sezone. Uslovi su bili nemogući, ne znam kako je lopta uopšte išla... Srećni idemo na odmor do 12. januara - istakao je Stanojević nakon pobede. 

Foto: Starsport

 

Kolubari ni u jednom trenutku meča nije prepuštena inicijativa, a to je i potvrdio trener ekipe iz Lazarevca, Dejan Đurđević.

- Moramo da budemo objektivni i da kažemo da je Partizan dominirao. Teren nije dozvolio igru. Nismo bili loši, igrali smo bez petorice standardnih igrača, sa dosta bonusa. Žao mi je što smo primili gol iz prekida. Nismo ostavili loš utisak - konstatovao je Đurđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
test

18.12.2021 15:00

Licemer....