CIRKUS SE NASTAVLJA: Nova prijava u Superligi zbog upada u sudijsku svlačionicu!

Autor:

Sport

18.12.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos zimskoj pauzi u srpksom fudbalu, neke stvari će ipak ostati neraščišćene i nakon što se okonča poslednja runda Superlige Srbije.

CIRKUS SE NASTAVLJA: Nova prijava u Superligi zbog upada u sudijsku svlačionicu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

Naime, delegat Fudbalskog sava Srbije, Novica Tončev podneo je prijavu protiv direktora Superlige Srbije, Aleksandra Pivića, disciplinskoj komisiji zbog navodnog ulaska u svlačionicu službenih lica na meču između Kolubare i Proletera.

Sam Pivić je u izjavi za Sportski Žurnal istakao da ne spori taj čin.

- Bio sam u svlačionici kod sudija i delegata posle pomenute utakmice, kako bih proverio da li je sve proteklo u redu. To mi je dužnost, delegati to čak i napišu u izveštaju - istakao je Pivić, koji je dodao da ga se pomenuta prijava ne dotiče. 

Foto: Tanjug/D.STANKOVIĆ

 

- Svako ima pravo da podnese disciplinsku prijavu i ukaže disciplinskim organima na eventualne nepravilnosti, tu ništa nije sporno. Moja je dužnost kao direktora takmičenja da rukovodim istim, sprovodim nadzor i koordiniram rad svih organa za sprovođenje takmičenja, što i činim na svakoj utakmici kojoj prisustvujem. Samo ove jeseni bio sam na preko 60 mečeva – objasnio je Pivić podrobnije za Žurnal.

Podsetimo se, protiv Tončeva je takođe podneta prijava zbog istog postupka, koji se odigrao na meču Radnika i TSC-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading