ŽELJKO SAMARDŽIĆ UŽIVA U PENZIJI: Dane provodi na PUČINI, a ONI mu prave društvo!

Autor:

Zabava

26.12.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Željko Samardžić se nedavno penzionisao, a sada otkriva kako provodi dane u penziji i ko ga redovno posećuje.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ UŽIVA U PENZIJI: Dane provodi na PUČINI, a ONI mu prave društvo!

Foto: Prntsreen

Željko Samardžić je nedavno pričao da poseduje barku kojom redovnom plovi, i da su mu druženja uz ribolovačke priče način da se opusti i pobegne od javnosti.

- Obožavam more, svoj brod i barku. Obožavam prijatlje koje imam u Dobroti, gde mi je inače i kuća. Mnogo mi je radosti ta Dobrota donela, sama po sebi ona odiše dobrotom. To vam mogu potvrditi svi koji imaju bilo kakve veze sa njom. Tamo sam van svega, običan ribar, nepoznata ličnost. Tamo imam najspokojniji san i ne obazirem se da li su mi pantalone uprljane ribom. Ovde se podrazumeva da si potpuno sređen, stalno i svuda. Tamo, budem potpuno opušten i van svega, što mi malo i fali - kaže Željko za Blic kroz osmeh i dodaje:

- Voleo bih da svi mogu da osete to na način na koji ja to osećam.

On ne krije da se ljudi sa kojima ide u ribolov i sa kojima se druži na pučini često interesuju o estradnom životu.

- Interesuju se jer znaju da sam ja sa svima u prijateljskim odnosima. Nažalost, živimo u vreme kada svi negde jure i žure, te većinu viđam isključivo po aerodromima. Prozborimo po koju i svako nastavlja svojim putem. Na moru jedino srećem Sašu Matića kada proslavlja rođendane svojih kćerki. Blizu su nam kuće pa uskladimo druženja, govori muzičar i otkriva koju poznatu ličnost je skoro ugostio kod sebe - priča pevač, a prenosi Kurir.rs.

- Brega je rado viđen gost u mom domu. Nas dvojica se stvarno sjajno slažemo i uživamo kad god se sastanemo. Imamo dosta toga zajedničkog. Od početaka na maturskim večerima u Konjicu, preko toga da smo obojica oficirska deca. Uvek razgovaramo o raznoraznim temama. Brega je poput svih umetnika, poseban na divan i njemu svojstven način. Vozio sam ga i svojim brodom, uživali smo pecajući lignje. Na kraju sam mu ponudio čitavu kofu plena koji smo upecali. On je ostao zabezeknut jer je ulov bio tog dana stvarno bogat, ali je sa oduševljenjem prihvatio. Kasnije mi je slao i fotografije kako su sve spremali i degustirali. Sve u svemu, proveli smo se divno i imali kvalitetno vreme skupa - otkriva pevač.

Na pitanje da li na moru obeležava i bitne datume, Željko je otkrio da najlepše rođendane proslavlja upravo u Crnoj Gori, uživajući u divnoj muzici, hrani i piću, okružen najbližima.

- Najlepši život vodi onaj ko je okružen voljenim ljudima, tada može biti potpuno spokojan. Ja sam definitivno jedan od tih, završava pevač koji sa suprugom Majom koristi svaki momenat da uživa na brodu gde uz vino i hranu krstare primorjem.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading