ŽELJKO SAMARDŽIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Pevač postao NEPREPOZNATLJIV, trebaće mu nova LIČNA KARTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić je bio prepoznatljiv po svom imidžu i izgledu Deda Mraza, a pevač je sada napravio šokantnu promenu zarad spota za njegovu novu pesmu.

ŽELJKO SAMARDŽIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Pevač postao NEPREPOZNATLJIV, trebaće mu nova LIČNA KARTA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Hayat Media BiH

Željko Samardžić je juče izbacio novu pesmu pod nazivom “Oprosti ako tražim previše”. Željko je zbog spota za ovu pesmu promenio lični opis, te su se mnogi pitali da li je ovo zaista on u spotu. Više ne izgleda kao Deda Mraz, a nema ni njegovog zaštitnog znaka, brade i brkova.

Dragi moji, uživajte od danas u mojoj novoj pesmi “Oprosti ako tražim previše”. Reč je o „zimskoj baladi“ koja savršeno ide uz ove praznične dane. Miriše na kuvano vino, tamburaše, liciderska srca i naravno kao i u većini mojih pesama ljubav. Autori su Dragan Brajović Braja i Miroslav Stolica. Video smo snimali na Mokroj gori, zvanično najlepšem selu na svetu i to baš na dan kad je objavljena ta prestižna nagrada. Zahvaljujem se ovom prilikom momcima koji su se potrudili da ova divna pesma dobije isto tako lep spot a to su Dragan Todorović Zeko, Novak Knežić, Milić Jovanović i Slavko Garić. Hvala i našem Profi na ljubaznosti i korisnim savetima - napisao je Željko Samardžić na svom fejsbuk profilu, prenosi Svet.

– Obrijao sam bradu i brkove tako da više ne podsećam na Deda Mraza ali evo, uz ovu poklon pesmu, želim svima srećnu Novu godinu i sve dolazeće praznike, da im se ispune sve želje, planovi i da što pre pokažemo osmehe skrivene ispod ovih maski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Leilani

15.01.2022 18:56

Meni je licio na cika Jovu Zmaja.