MARKO BULAT OČAJAN ZBOG ŽENE MARIJE: Ti si kao SOLUNSKI BORAC!(FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat uputio je srceparajuće reči svojoj supruzi Mariji, koja boluje od teške bolesti.

MARKO BULAT OČAJAN ZBOG ŽENE MARIJE: Ti si kao SOLUNSKI BORAC!(FOTO)

Foto: youtube.com/Premijera Official

Marko Bulat je u braku sa ženom Marijom od 2015. godine, a sa njom ima ćerku Doroteu i sina Savu. Pevač je svojevremeno otkrio da mu supruga boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije.

Kralj splavova je sada rasplakao milione objavom na svom Instagram nalogu. Naime, Bulat je objavio sliku sa Marijom iz bolničke postelje, a reči koje joj je uputio slamaju srce.

Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj....ti - napisao je pevač ispod slike.

Marko je nedavno otkrio od koje bolesti boluje njegova supruga, pa je objasnio kako su deca podnela.

- Teško je Marija, jer ima tu hroničnu anemiju, veliki gubitak kilaže, pa prima terapije. Ima sve kontraindikacije, sve što su rekli da može da se desi, desilo se i zato joj je toliko teško. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi. Jednostavno, nećemo da odustanemo. Deca su baš mala da bi išta osetila, a i Marija se trudi da oni to ne osete. Mama je tu, leži, ali i smogne snage da im se posveti - otkrio je Marko u intervjuu za Espreso.rs

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading