ANABELA ATIJAS PLANIRA DA TUŽI BIVŠEG DEVERA: Đole ima ZLE namere prema MENI!

Autor:

Zabava

24.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas besna je od kako je videla segmente dokumentarnog filma koji je izbacio Đole Đogani, pa tako planira da ga tuži.

ANABELA ATIJAS PLANIRA DA TUŽI BIVŠEG DEVERA: Đole ima ZLE namere prema MENI!

Foto: TV Pink/printscreen

Đole Đogani je nedavno iznacio svoj dokumentarni film pod nazivom “Život i scena” a time je uzburkao i neke duhove prošlosti, pa je tako isplivala informacija da Anabela Atijas planira da tuži bivšeg devera.

- Anabela se baš iznervirala kad je videla delove filma. U jednom segmentu vidi se kako je ona ljuta, povređena što je Gagi nije najavio na koncertu u Beogradu. Na snimku se čuje da se zbunio, da nije imao lošu nameru, ali je taj momenat baš izazvao veliku pažnju – rekao je izvor za Svet i dodao:

- Anabela se na neki način povukla iz javnosti, retko gde se pojavljuje, pa ju je baš iznerviralo što je Đole ubacio u film. Videla je, zapravo osetila, kod njega zlu nameru, da je hteo da je predstavi u negativnom kontekstu. Oni svakako nisu dobri, nemaju kontakt. Mnogo ružnih stvari je tu izrečeno. Prijatelji je savetuju da treba da ga tuži. Sad da li će materijalno da potražuje zbog duševnog bola, ili zbog toga što je nju bez snimanja stavio u film, to još ne znam, ali kako čujem, tražiće da se video ukloni sa Jutjuba. Šteta je već načinjena, premijera je bila na javnom servisu, ali da se zaštiti bar koliko može i da se ukloni sa Jutjub kanala, jer će tu uvek moći da je gledaju i vide koliko je bila nesrećna – ispričao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Andreja

24.12.2021 13:52

Da ga tuži zbog namere? Ahahahaha!