KRSTINJA TODOROVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKE POSTELJE: Pevačica podelila sliku nakon OPERACIJE, a evo i kako se oseća! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstinja Todorović se podvrgla operaciji kako bi skinula višak kože nakon što je smršala 88 kilograma, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća.

KRSTINJA TODOROVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKE POSTELJE: Pevačica podelila sliku nakon OPERACIJE, a evo i kako se oseća! (FOTO)

Foto: printskrin/TV Prva

Pevačica "Zvezda Granda" Krstinja Todorović je operisana na jednoj klinici gde su joj odstranili višak kože koji je nastao nakon što je pevačica naglo smršala, a čitavu proceduru joj je finansirao Saša Popović.

Republika

Foto: instagram

Krstinja Todorović

Na početku takmičenja, Krstinja je imala čak 160 kilograma, a do sada je smršala neverovatnih 88 kilograma. Sve vreme je imala Sašinu podršku koji joj je na samom startu obećao da će joj pomoći.

Republika

Foto: printscreen

Pevačicina objava

Pevačica se sada oglasila na Instagram profilu nakon operacije i otkrila je kako se oseća. Naime, Krstinja je podelila fotografiju buketa koji joj je stigao, a pozirala je sa osmehom na licu pa tako možemo reći da se oseća super i da je prezadovoljna ovom transformacijom, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading