STANKOVIĆ PRED PARTIZAN: Razlika nije realna, idemo na pobedu!

Autor:

Sport

26.02.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković obratio se novinarima pred 166. večiti derbi sa Partizanom.

STANKOVIĆ PRED PARTIZAN: Razlika nije realna, idemo na pobedu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će u nedelju od 18 časova na stadionu Rajko Mitić dočekati Partizan u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Dejan Stanković je svestan da njegov tim mora da pobedi kako bi opstao u šampionskoj trci, pošto crno-beli velikom rivalu trenutno beže pet bodova.

Bilo je dosta mečeva 'ili ili', ako se ne uđe u Ligu šampiona pa bude 'kraj'. Možda je ovo utakmica koja ima najveću težinu, a zar mislite da samo mi imamo težinu? Ja ne mislim - započeo je svoje izlaganje popularni Deki.

On neće moći da računa na Petra Stanića i Veljka Nikolića.

Stanković smatra da razlika od pet bodova nije realna.

- Nisam očekivao da će biti plus pet, razlika nije realna. Partizan igra čvrsto, takmičarski, gledaćemo da odgovorimo na isti način. Kompaktni su, svih 90 minutamuče protivnika blokom, pa onda brzom tranzicijom. Znamo kakva će utakmica biti. Da, jurimo razliku, ali nije smak sveta što je tako.

Fudbaleri Partizana su u četvrtak odigrali meč protiv Sparte iz Praga, što bi mogao da bude važan faktor na derbiju u nedelju.

- Ne ozbiljnu utakmicu, ali da su pretčali kilometre više od nas to da. Znam kako je kada se igra Evropa, ali pred derbi nema umora.

Stanković ne krije da postoji veliki pritisak u do sada najbitnijem meču sezone za Zvezdu.

- Derbi je svetinja srpskog fudbala i da je ovaj specifičan, za ceo klub. Mi smo spremni za utakmicu koja može da okrene šampionat i da se vratimo u igru. Pričamo od priprema svakog dana o derbiju. Detalji uvek odlujuču. Ivanić je dobio. Niko ne želi da izgubi derbi, nekad jesu ružni za gledanje zbog svega toga. Idemo na pobedu. Voleo bih da igram ružno i da pobedimo.

Rekao je da je Srđan Jovanović najbolji srpski sudija, "za klasu iznad svih", podsetivši i da deli pravdu u Ligi šampiona.

Stanković se kratko osvrnuo i na reči bivšeg trenera Crvene zvezde Miodraga Grofa Božovića komentarišući ljude iz Partizana.

- Svako se bori kako može. Nisam pročitao tako da ne mogu da komentarišem. Svako koristi sva moguća sredstva kako bi došao do cilja - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Analiza

27.02.2022 11:50

Sa tvojom IGROM nigde ti ne ides