BIVŠI NAPADAČI VEČITIH PROGNOZIRAJU PRED DERBI!

Autor: Milan Zdravković

Sport

26.02.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči ljubitelja fudbala u Srbiji u nedelju (18.00, Arena sport premijum 1) biće uprte ka Topčiderskom brdu, stadionu "Rajko Mitić", gde se veliki rivali Crvena zvezda i Partizan sastaju u 166. večitom derbiju.

BIVŠI NAPADAČI VEČITIH PROGNOZIRAJU PRED DERBI!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Za mnoge odlučujućem jer crno-beli imaju pet bodova prednosti na vrhu Superlige, pa im i remi omogućava lagodnu poziciju u finišu sezone. Zato smo za očekivanja i prognoze pitali nekadašnje aktere derbija Mihajla Pjanovića i Ivicu Ilieva, koji su se dobrano nalazili u koži današnjih igrača u oba tabora.

1. Ima li favorita pred ovaj derbi?

2. Šta će ga odlučiti?

3. Koliko je ozbiljna razlika +5 za Partizan?

4. Da li je u slučaju remija ili pobede crno-belih šampionska trka gotova?

5. Prognoza? Strelac?

Mihajlo Pjanović:

1. Nema favorita, kao i u svakom derbiju. Sve je otvoreno.

2. Teško je reći. Zvezda ima imperativ pobede, Partizan bodovnu prednost, ali ne znam šta bi moglo da odluči. Možda prekidi, gde je Zvezda jača.

3. Za našu ligu to je mnogo ozbiljna razlika. I sami vidite da i jedni i drugi teško gube bodove i ne očekujem mnogo kikseva i jednih i drugih posle ove utakmice.

4. Nija gotova, ali Partizan je definitivno mnogo bliži trofeju ako ne izgubi na Marakani. Zato očekujem dobru utakmicu. Zvezda nema više šta da čeka.

5. Kao navijač priželjkujem pobedu Zvezde, koja igra na svom terenu i mislim da je zbog toga favorit. Što se tiče strelca, ne mogu da kažem ko, ali mislim da će neko na prekidu da reši meč, možda i defanzivac.

Ivica Iliev:

1. Nikad. Imao sam ih mnogo i kao igrač i kao direktor. Uvek iskoči neko, neki individualac, i ja mislim da će tako biti i ovog puta.

2. Nijanse, samo nijanse. Greška nekog igrača ili blesak individualca. Biće to stravična borba za svaki deo terena. Energija na maksimumu, dueli, startovi, to često utiče i na kvalitet same utakmice, ali to je derbi.

3. Verujte, u meč ne ulazimo uljuljkani u prednost na tabeli. Ulazimo kao u svaki drugi meč, kao u revanš sa Spartom, gde smo imali prednost od 1:0, ali smo igrali kao da je bilo 0:0. Tako ćemo i sutra.

4. Ništa nije gotovo i ako odemo na plus osam. To nam svakako olakšava posao, ali i eventualni poraz nam otežava situaciju.

5. Ne volim javno da prognoziram, ali, kao navijač, očekujem pobedu svog tima. Ko god da postigne gol za nas biću srećan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading