DA LI JE BORBA ZA TITULU OKONČANA? Partizan se našao pred nerešivim problemom, Stanojević se za glavu hvata!

Autor:

Sport

07.04.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za šampionsku titulu uzlazi u završnu fazu.

DA LI JE BORBA ZA TITULU OKONČANA? Partizan se našao pred nerešivim problemom, Stanojević se za glavu hvata!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Ukoliko predstojećeg vikenda crveno i crno-beli ostvare očekivane rezultate, u plej-of će obe ekipe ući rezultatski poravnate, ali treba naglasiti da će ekipa trenera Dejana Stankovića zbog boljeg međusobnog skora, imati prednost kada je domaćinstvo u poslednjem ovosezonskom Večitom derbiju u pitanju.

Crvena zvezda i Partizan odigraće 167. Večiti derbi već 16. aprila i izvesno je da će pobednik navedenog susreta biti i blizu osvajanja šampionske titule.

I dok se na stadionu "Rajko Mitić" u miru pripremaju za navedeni susret, trener crno-belih Aleksandar Stanojević nalazi se pred nerešivim problemom. Naime, jedan id najboljih fudbalera crno-belih, Bibars Natho je neko ko poštuje Ramazanski post, pa samim tim ne sme da konzumira hranu i piće od izlaska do zalaska sunca i ovaj post traje punih 30 dana.

Navedeno svakako može da prouzrokuje promene organizmu koje će se odraziti i na kvalitet njegovih igara i to baš sada kada je odlučujući prvenstveni susret sve bliži.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

 

Tim povodom, Izraelac je za "Telegraf" izjavio:

– Da, trudim se da izvučem najbolje iz sebe, s jedne strane što se tiče posta, a sa druge da ne „ubijem“ sebe i svoje telo, pošto takođe moram da budem spreman za utakmice. Pokušavam da dam maksimum. Nije lako, jer je takođe dug dan, do sedam uveče. Nije lako, ali trudim se najbolje što mogu.

Ostaje da se vidi kako će sve navedeno uticati na Natha i njegovu igru u predstojećem Večitom derbiju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

08.04.2022 08:16

BOZE KOJE VI GLUPOSTI PISETE,KOGA U SRBIJI ZANIMA NJIHOV POST A JEDE SIGRNO JER JE PROFESIONALAC NAROCITO KOD KOMUNISTA U BEOGRADU...