SADA JE SVE POZNATO: Srbija ovog datuma dobija fudbalskog šampiona!

Autor:

Sport

05.04.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsko fudbalsko prvenstvo ulazi u samu završnicu.

SADA JE SVE POZNATO: Srbija ovog datuma dobija fudbalskog šampiona!

Foto: Starsport

Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan pred poslednje kolo ligaškog dela Super lige Srbije poravnati su na tabeli, a ekipa trenera Dejana Stankovića, zahvaljujući boljem međusobnom skoru u prethodna dva ovosezonska derbija, ima veliku priliku da i u plej-of uđe kao lider.

Samim tim, poslednji prvenstveni Večiti derbi, odigrao bi se na stadionu "Rajko Mitić" čime bi Crvena zvezda imala lepu priliku da na svom stadionu stigne na korak od nove odbrane šampiopnske titule.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa 166. Večitog derbija

 

Kako je danas navedeno na sajtu Super lige Srbije, meč 31. kola, odnosno 1. kola plej-ofa biće odigran u subotu 16. aprila sa početkom od 18 časova, a ostalo je još samo da se sačekaju ishodi mečeva poslednje runde ligaškog dela takmičenja, nakon čega će biti poznat i domaćin 167. svetskovine srpskog fudbala.

Treba napomenuti da će predstojećeg vikenda u 30. kolu SLS-a Crvena zvezda dočekati na svom stadionu ekipu kragujevačkog Radničkog 1923, dok ekipu trenera Aleksandra Stanojevića očekuje veliko iskušenje na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading