KAKO ĆE REAGOVATI FSS? Stanojević se uključio u sukob između Terzića i Stojkovića, njegova izjava će mnoge iznenaditi! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana mnogo loših stvari isplivalo je na površinu kada je srpski klupski fudbal u pitanju.

KAKO ĆE REAGOVATI FSS? Stanojević se uključio u sukob između Terzića i Stojkovića, njegova izjava će mnoge iznenaditi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Sukob između selekora Dragana Stojkovića i generalnog direktora FK Crvena zvezda, Zvezdana Tezića, preti da u potpunosti poremeti sve ono dobro što je u srpskom fudbalu učinjeno prethodnih meseci.

Pred susret sa holandskim Fejenordom u okviru osmine finala UEFA Lige konferencija, na stadionu u Humskoj održana je konferencija za medije na kojoj je govorio trener crno-belih Aleksandra Stanojevića.

Neizostavna tema bio je i navedeni sukob. O svemu navedenom trener Stanojević je izjavio:

– Želim da dam značaj ovoj srpskoj fudbalskoj priči. Nikada nisam bežao od komentara. Imamo dva predstavnika u Evropi, igramo fantastične utakmice, hajde malo da gledamo pozitivno. Nije problem, reći ću šta mislim drugi put. Hajde da budemo ponosni na dva kluba koja igraju “proleće”, rade velike stvari. Ima vremena, kad uđemo u našu priču, pričaćemo o svemu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading