TEK ĆE PRŠTATI: Stojković najavio tužbu protiv Zvezdana Terzića! Očekuje se reakcija sa Marakane!

Autor:

Sport

08.03.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo bure podiglo se prethodnog vikenda nakon susreta fudbalske Super lige Srbije u kojem su se u Subotici sastale ekipe domaćeg Spartaka i Partizana.

TEK ĆE PRŠTATI: Stojković najavio tužbu protiv Zvezdana Terzića! Očekuje se reakcija sa Marakane!

Foto: Starsport

Usledio je rat saopštenjima na relaciji FK Crvena zvezda-FK Partizan, a generalni direktor kluba sa stadiona "Rajko Mitić", Zvezdan Terzić, apostrofirao je selektora nacionalne fudbalske reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića kao glavnog krivca za sva dešavanja, istakavši da je upravo on pokretač svih zbivanja kojima se želi "oteti" titula klubu sa Marakane.

Nakon dva dana, saopštenjem se oglasio i popularni Piksi:

- Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države - naveo je Stojković u saopštenju.

Selektor je istakao da je poslednjim dešavanjima i definitivno pređena "crvena linija":

- Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim - dodao je Stojković.

Najavljena je tužba.

- Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana - istakao je Stojković.

"Rat" se nastavlja. Ostaje nam da vidimo kakva će reakcija uslediti iz Ljutice Bogdana nakon ovih reči Dragana Stojkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading