IGRAJU BAŠ DOBRO: Fudbaler Partizana otvorio dušu, on ih najbolje poznaje!

Autor:

Sport

08.03.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u četvrtak 10. marta očekuje prvi meč osmine finala UEFA Lige konferencija.

IGRAJU BAŠ DOBRO: Fudbaler Partizana otvorio dušu, on ih najbolje poznaje!

Foto: Starsport

Ekipa trenera Aleksandra Stanojevića odmeriće snage sa holandskim Fejenordom, a ako iko u taboru crno-belih poznaje ekipu iz Roterdama, onda je to ovoseznsko pojačanje, Kvinsi Menig.

Za klupski sajt, povodom predstojećeg susreta, a uz prisećanje na pogodak koji je dao ekipi Fejenorda, Menig je izjavio:

- Sećam se tog gola protiv Fejenorda, veoma važnog za Cvole. Moj tadašnji klub borio se za opstanak i nismo baš bili u dobroj formi, a oni su bili prvi i postali su šampioni te godine. Cela Holandija je gledala tu utakmicu, na početku sam iskoristio brzinu, pobegao čuvarima, prešao golmana i pogodio mrežu.

Prošle sezone, u dresu Tventea, oba puta ste remizirali sa Fejenordom.

- Tada, dok sam igrao za Tvente, dva puta smo remizirali sa Fejenordom. Trebalo je bar jednom da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo gol.

Da li ste dobili reakcije prijatelja iz Holandije posle žreba?

- Kad smo izvukli Fejenord, zvalo me je mnogo ljudi iz Holandije i svi su mi poželeli sreću. Utakmicu će uživo prenositi i holandska televizija, gledaće i navijači Ajaksa i navijati za mene.

Šta bi trebalo da se zna o navijačima roterdamskog kluba?

- Navijači Fejenorda prave neku vrstu lude atmosfere, slično kao i na srpskom derbiju. Za mene je to najbolja atmosfera u Holandiji.

Rikardo zbog kartona neće igrati utakmicu.

- Rikardo će, na žalost, propustiti utakmicu u Beogradu, ali tu je Mare Milovanović–veliki talenat. Već je pokazao da je dobar igrač, ako bude igrao–biće to dobro.

Da li će porodica doći u Beograd?

- Prijatelji i porodica će pokušati da dođu u Beograd, a sigurno će biti na revanšu u Roterdamu.

Kakva je ekipa Fejenorda?

- U prethodnom periodu su pobeđivali kod kuće i imali više problema na gostovanjima, ali sad su promenili trenera–baš je dobar! Sada igraju dobro i kod kuće i na strani. Smatram da je za nas dobro što ćemo prvu utakmicu da igramo kod kuće, da u Beogradu napravimo dobar rezultat i idemo s njim u Roterdam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nezadovoljni

11.03.2022 16:50

A sta vi radite ,neznalice !?