GROBARI U ŠOKU: Statistika je NEUMOLJIVA, Partizan GUBI na svim frontovima, sada i ovde KASKAJU za Večitim rivalom!

Autor:

Sport

03.04.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo tokom cele aktuelne fudbalske sezone, crno-beli su bili lideri po svim fudbalskim parametrima, ali stvari su se u poslednje vreme drastično promenile.

GROBARI U ŠOKU: Statistika je NEUMOLJIVA, Partizan GUBI na svim frontovima, sada i ovde KASKAJU za Večitim rivalom!

Foto: Starsport

Nakon poraza u nedavno odigranom Večitom derbiju, Partizan je još jednom kiksirao u domaćem šampionatu, pa ekipa trenera Dejana Stanković ima lepu priliku da nakon sledećeg prvenstvenog susreta obezbedi i lidersku poziciju pred plej-of.

Istovremeno, ekipa trenera Aleksandra Stanojevića dugo je bila najefikasnija u Super ligi, a samim tim imali su i najbolji gol koeficijent.

Tokom poslednjih prevenstvenih mečeva, ekipa Crvene zvezde je izuzetno efikasna, pa je i u ovom kriterujumu nadvisila Večitog rivala, nakon jučerašnjih utakmica crveno-beli vladaju u još jednoj fudbalskoj kategoriji.

Partizan je rezultatom 2:0 slavio protiv TSC-a, dok su crveno-beli bili ubedljivi na niškom "Čairu" i sa pet postignutih pogodaka deklasirali ekipu Radničkog. Time je ekipa iz Ljutice Bogdana stigla do gol koeficijenta +59 (75:16), dok je Partizan u ovoj kategoriji sada kaska za jedan pogodak +58 (68:10).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading