NOVINARI GA PITALI O ZVEZDI: Stanojević ŠOKIRAO odgovorom! Trener Partizana nas nije navikao na OVO!

Autor:

Sport

01.04.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba kluba iz Humske iznenadio sve prisutne.

NOVINARI GA PITALI O ZVEZDI: Stanojević ŠOKIRAO odgovorom! Trener Partizana nas nije navikao na OVO!

Foto: Starsport

Pred utakmicu 29. kola Superlige Srbije Partizan - TSC održana je konferencija za medije na kojoj je pričao strateg crno-belih Aleksandar Stanojević.

Sigurno jedan ozbiljan protivnik nas čeka, znamo kako je teška utakmica bila na njihovom stadionu, sad su podigli formu igraju dosta dobro ovaj prolećni deo. Naš cilj se zna, pošutjemo njih, spremamo se, nama sve osim pobede je neuspeh. Svi igrači su spremni osim Rikarda koji je suspendovan i Miljković je još van stroja, ostali su spremni - rekao je Stanojević, pa nastavio:

Očekujem utakmicu s dosta šansi, oni dosta napadaju, igraju agresivno, Lazetić ima jedan stil koji je uspeo da prebaci na njihovu ekipu, sposobni su da igraju više sistema, izuzetno su organizovani s dobrim individualcima. Očekujem da budu spremni navijači i da će biti šansi i s njihove strane, da ne bude utakmica gde mi dominiramo i gde protivnik ne stvara šanse. Biće meč s određenim šansama, mi smo Partizan, igramo na našem stadionu, verujem da će to sve biti u našu korist.

Inače, na ovoj konferenciji je Stanojević ponovo pretio odlaskom iz srpskog fudbala.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Crno-beli su pre reprezentativne pauze imali naporan period.

Nama je dobro došao odmor posle mnogo utakmica, imali smo jako tešku u Surdulici gde smo dobro prošli protiv ekipe koja je u usponu forme, zadovoljni smo otišli na odmor. Značio je za neke igrače da se vrate, imali smo reprezentativce, ali nisu bili opterećni, s te strane je sve okej.

Za Partizan neće igrati Rikardo Gomeš, a za TSC čak tri standardna prvotimca.

Naravno da nam fali Rikardo, ali imamo dosta igrača u rotaciji, pa ćemo rotirati. TSC-u fali Škuletić, on im mnogo znači, ali oni imaju i Vukića koji je dao dva gola u prošlom kolu. Ipak mislim da će se osetiti njegov izostanak (Škuletićev) - smatra šef struke kluba iz Humske.

Novinare na konferenciji je zanimalo da li je 166. Večiti derbi odlučio titulu.

- Nije odlučio derbi, za sada je odlučio Napredak. Neću da razmišljam, mislim samo o utakmici sutra. Igramo s TSC-om koji je u odličnoj formi, Zvezda ima tešku utakmicu u Nišu, imamo meč na Banovom Brdu s Čukom... Imamo mi još da dođemo do situacije. Videli ste meč u Surdulici, dobar protivnik, jedna teška utakmica za nas, teška pobeda, moglo je biti nerešeno, moglo je biti i 2 razlike za nas. Ne zna se nikad. Ne razmišljam o tome.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Potom je usledilo pitanje o gostovanju Crvene zvezde u Nišu, ekipi Radničkog, koje je na programu u subotu od 16.15.

Međutim, na iznenađenje gotovo svih je trener crno-belih odbio da priča o večitom rivalu, što je retko kada slučaj, pogotovo u poslednje vreme kada veći deo konferencije posvećuje šampionu Srbije.

Pratimo, naravno, ali neumesno mi je da komentarišem Zvezdu, naravno da razmišljamo, težak je teren, još ako bude kiša... Naš teren nije idealan kada su loši vremenski uslovi, tako da je teško igrati, Niš ima dobru ekipu, dobrog trenera. Teška je utakmica u Nišu, da mi idemo, ja bih rekao da je mnogo teško, tako je i njima verovatno. Fokusirali smo se na nas, čekaju nas teške utakmice, sutra pogotvo. Ne igra Rikardo, ali čekamo situaciju kakva je tamo - kratak je za svoje standarde bio Stanojević.

Svi Partizanovi reprezentativci su spremni da se suprotstave TSC-u.

Oni su dobro, Natho je igrao samo poluvreme, Terzić je u dobroj formi, dao je u Surdulici, dao je za repku, ima dve asistencije. Pre četiri dana je imao meč, njemu je to dovoljno da se vrati, a ostali su svi okej. Fejsa teško da će igrati.. Nije još spreman, on se vratio treninzima, nije u pravom ritmu, još nije onako kako bi trebalo da dobije minutažu. Trenira, ali on i Obradović nisu još u nekoj fazi da mogu da igraju, ali su blizu takmičarske ekipe - zaključio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VALJAK I ISTINA

01.04.2022 13:39

STANOJE NE BUDIMO NAIVNI ! DO KRAJA SU SVI UTAKMICE ZATVORENE I NASE I NJIHOVE ,ZNACI DERBI ODLUCUJE. AKO IH OVAJ PUT NE POBEDIMO NISMO ZA TITULU. TO JE TREBALO MISLITE NA VREME ZA JACI TIM. NESPOSOBNA KILAVA ,, UPRAVA" VODE NAS KLUB ! SAD JE KASNO !

NOVINARCICI

17.04.2022 10:53

Novinari su obicni navijaci ,zaboravili na novinarski kodeks. Treba da DRZE ZASTAVE VOLJENOG kluba I da PITANJA postave !