POLICIJA TRAGA ZA NATAŠOM ŠAVIJOM! Saznajemo - starleta u aferi "VIP PROSTITUCIJA"!

Autor:

Hronika

01.04.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija traga za starletom i bivšom učesnicom rijaltija Parovi Natašom Šavijom zbog sumnje da se bavila prostitucijom.

POLICIJA TRAGA ZA NATAŠOM ŠAVIJOM! Saznajemo - starleta u aferi "VIP PROSTITUCIJA"!

Foto: ST/V. Lukić, P. Divac

Starleta i bivša učesnica rijalitija Parovi Nataša Šavija mogla bi uskoro da se nađe iza rešetaka zbog VIP prostitucije, otkriva Republika.

Beogradska policija je, podsetimo, u velikoj akciji uhapsila 29 osoba za koje se sumnja da su učestvovale u prostituciji.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Iza rešetaka našli su se i makroi

Kako je Republika već pisala, među uhapšenima je i još jedna rijaliti zvezda, a reč je o devojci, koja je javnosti postala poznata pre nekoliko godina.

Kada je ušla u jedan rijaliti, odmah je stekla simpatije gledalaca, zbog svoje tužne životne priče koju je podelila sa javnošću, nakon čega su mnogi plakali i stekli o njoj lepo mišljenje. 

O svim detaljima vezanim za hapšenje prostitutki i potragom za Šavijom moćićete da čitate u izdanju od subote, 2. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

01.04.2022 13:51

Nemoguce...Pa vi novinari je prvi reklamirate kao zvezdu, dizete joj cenu