STANOJEVIĆ PONOVO PRETI: Ako se TO desi, NAPUŠTAM Partizan!

Autor:

Sport

01.04.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova konferencija za pamćenje stratega vicešampiona Srbije.

STANOJEVIĆ PONOVO PRETI: Ako se TO desi, NAPUŠTAM Partizan!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević tokom meča protiv Radničkog

Fudbaleri Partizana u subotu od 14 časova dočekuju TSC u utakmici 29. kola Superlige Srbije, a pred taj meč je novi nastup na konferenciji za medije imao šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević.

Trener Parnog valjka je kažnjen sa pola miliona dinara zbog komentarisanja suđenja, a sada je imap šta da kaže o tome.

- Ja sam kažnjen pre nego što je donešena kazna, u svim novinama sam osuđen pet dana pre kazne, a niko nije govorio o penalu da li jeste ili nije. Nikad nisam video da je takva kazna u istoriji srpskog fudbala izrečena, ne znam. Da li ste ikad čuli da je trener kažnjen sa 500.000 zbog kometnarisanja penala? Ja ne znam. Da li ćete čuti, nećete? A šta znači? Da nam ne date da kažemo nešto što utiče na regularnost takmičenja, vi znate da u našem fudbalu ako izgubite dva boda, možete i prvenstvo da izgubite, tako je ove godine. Moram da kažem svoje mišljenje, moram da zaštitim, meni je najveća kazna kakvo je suđenje bilo. Tu je klub kažnjen, navijači i ja. Ja neću ćutati nikad, makar ne bio i nikad ne radio u Srbiji. Ako se desi ista takva situacija, ako osetimo da je nešto bilo...  Ako osetim da suđenje nije bilo s fer-plejom, neću raditi u srpskom fudbalu - grmeo je Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Nastavio je u istom ritmu.

Dosta trenera je otišlo iz određenig razloga, otići ću i ja. Dosta su i veća imena odlazila zbog takvih stvari, to me neće sprečiti. Hoću da zaštiti sve ovo što radimo tokom cele godine, mi, klub, igrači mi ne damo na sebe. Neka neko suštinu objasni, mediji pišu o mojoj kazni, kao da sam uradio ne znam šta. A nije pisalo o suštini, a to je da li je utakmcica regularna ili ne, a vi znate za ovih godinu i po dali sam komentarisao nešto ili ne, da li je suđenje dobro ili ne. Gubili smo mi, nikada se nismo na suđenje žalili, niti mislili. Jer nismo osetili nijednog trenutka da je to bilo zlonamerno. Nemam šta više da dodam - dodao je strateg Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading