VOLI FUDBAL, A KRASE JE DVE LOPTE: Hoće li atraktivna Samanta doneti sreću Orlovima na žrebu? (FOTO)

Autor:

Sport

01.04.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi će zbog nje rado gledati izvlačenje kuglica.

VOLI FUDBAL, A KRASE JE DVE LOPTE: Hoće li atraktivna Samanta doneti sreću Orlovima na žrebu? (FOTO)

Foto: Instagram/miss_samjohnson

Samanta Džonson

Žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu biće održan danas (petak, 1. april) od 18 časova po srednjeevropskom vremenu, a prelepa Britanka Samanta Džonson biće voditaljka ceremonije.

Reč je o devojci poreklom sa Jamajke koja je televizijsku karijeru počela na "Skaj Sportu".

Potom je radila za "Bein Sports" i klupsku televiziju Čelsija, a u međuvremenu se oprobala i u britanskom tabloidu "Sanu".

Samanta nikada nije krila ljubav prema fudbalu, a od ljudi sa naših prostora su joj intervjue davali Edin Džeko i Zlatko Dalić.

Samanti će tokom ceremonije pomagati bivši reprezentativac Engleske Džermejn Dženas i Karli Lojd, dvostruka svetska šampionka sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država.

Inače, kuglice na žrebu će izvlačiti između ostalih i legendarni Bora Milutinović. Osim njega, za taj glavni deo žreba biće zaduženi Brazilac Kafu, Nemac Lotar Mateus, Nigerijac Džej Džej Okoča, Alžirac Rabah Mađer, Adel Ahmed Malalah iz Katara, Iranac Ali Daje i Australijanac Tim Kejhil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading