ONI KROJE SUDBINU ORLOVA: Dve OGROMNE LEGENDE Partizana i DŽELAT Orlova će izvlačiti KUGLICE na žrebu za Mundijal u Kataru!

Autor:

Sport

31.03.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ishod sa nestrpljenjem iščekuje cela planeta.

ONI KROJE SUDBINU ORLOVA: Dve OGROMNE LEGENDE Partizana i DŽELAT Orlova će izvlačiti KUGLICE na žrebu za Mundijal u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

U petak od 18 časova na programu je žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru, a sada je otkriveno ko će sve izvlačiti kuglice. Među izabranima nalaze se dva imena koja su duboko urezana u srca Grobara, a radi se o Lotaru Mateusu i Bori Milutinoviću.

Takođe, žrebu će prisustvovati i Australijanac Tim Kejhil, strelac gola kojim su Kenguri sprečili Orlove da se domognu osmine finala Mundijala u Južnoj Africi 2010. godine.

Kompletnu listu možete pogledati u nastavku.

 

 

Podsetimo, žreb se održava sutra, iako još uvek nisu poznata imena svih učesnika svetske smotre fudbala, a njihova imena ćemo saznati naknadno, dok je Srbija smeštena u treći šešir uoči izvlačenja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading