PARTIZAN SE OTISNUO U ITALIJU! ŽOC poziva na opreznost!

Autor:

Sport

05.04.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu šestog aprila, Partizan NIS će u Trentu igrati meč 18. kola grupne faze Evrokupa. Utakmica protiv italijanskog tima, ujedno je i poslednji meč pred početak eliminacione faze u kojoj će timovi za svega 40 minuta košarke odlučivati o tome ko ispada, a ko ide dalje.

PARTIZAN SE OTISNUO U ITALIJU! ŽOC poziva na opreznost!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Rano jutros, crno-beli su krenuli na put a uoči utakmice protiv Trenta, trener Partizana NIS, Željko Obradović je izjavio: 

 

 

- Treba da nastavimo da igramo ozbiljno. Igrali smo već sa njima u prvom delu, sve znamo o protivniku, tako da je najbinije od prvog do poslednjeg minuta odigrati najbolje što možemo. Bitno je da ovo vreme iskoristimo da igramo dobro i za dobar trening upravo iz razloga što posle toga počinje plej-of, znači da se igra na izbacivanje. To je nešto o čemu treba da razmišljamo i da na taj način treniramo i pripremamo se- istakao je Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading