NASTAVLJA SE PRLJAVA IGRA! MUP spremao i hapšenje Cmolića!

Autor: Republika

Hronika

05.04.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić sledeći je na udaru, posle Slobodana Malešića!

NASTAVLJA SE PRLJAVA IGRA! MUP spremao i hapšenje Cmolića!

Foto: printscreen/youtube.com

Ninoslav Cmolić

Načelnik novosadske policije Slobodan Malešić priveden je zbog optužbi za navodnu "trgovinu uticajem", a isti scenario pripremao se i za Cmolića.

Kako Republika ekskluzivno saznaje, MUP je spremao i hapšenje Cmolića, a razlog je kao i u slučaju Malešića isti - jer je važio za jednog od kandidata za direktora policije.

Služba unutrašnje kontrole MUP je protiv njega vodila akciju pod operativnim kodom Roma, s ciljem da se i on uhapsi i time degradira i skloni s puta onima koji bi da izguraju svog kandidata za novog direktora policije.

Da je ova akcija temeljno pripremana govori i svedočenje Božidara Stolića, bivšeg inspektora SBPOK kome se sudi za pripadnost kriminalnoj grupi Velje Nevolje kome je odavao poverljive informacije i pre i posle hapšenja ove bande.

Ovaj "kredibilni svedok" je na suđenju optužio Cmolića da stoji iza njegovog hapšenja i da je bio desna ruka Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP.

Očigledno je Stolić bio instruisan da tako govori, a sve u cilju diskreditacije, a potom i hapšenja Cmolića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading