ČETIRI GOLA I PO DVA PENALA I CRVENA KARTONA: Zvezda u polufinalu kupa, trofej je sada na dohvat ruke! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

06.04.2022

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu "Rajko Mitić" u okviru četvrtfinala Kupa Srbije sastale su se ekipe Crvene zvezde i TSC-a iz Bačke Topole.

ČETIRI GOLA I PO DVA PENALA I CRVENA KARTONA: Zvezda u polufinalu kupa, trofej je sada na dohvat ruke! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

U prilično nervoznoj igri, posebno kada je reč o prvom delu susreta, fudbaleri Crvene zvezde, zasluženo su izborili plasman u polufinale nacionalnog kup takmičenja, čime su nastavili pohod ka odbrani trofeja.

Crvena zvezda - TSC 4:0 (1:0)

 

 

Već u drugom minutu susreta viđena je velika gužva u šesnaestercu TSC-a, ali napadači crveno-belih nisu uspeli da zatresu mrežu gostiju. Samo dva minuta kasnije beležimo oštar start nad Gelorom Kangom, zbog čega je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde morao da napusti igru, a njega je zamenio iskusni Nenad Krstičić.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga nakon ovog starta nije mogao da nastavi susret

 

Crvena zvezda stiže do prednosti u 6. minutu. Lepo je Milan Gajić prodro po desnom krilu, spetljali su se igrači iz Bačke Topole u svom kaznenom prostoru, lopta je stigla do Ohija Omoižuanfa koji je nepropisno zaustavljen i za sudiju nije bilo dileme – jedanaesterac. Sa “bele tačke” precizan je bio Aleksandar Katai i Crvena zvezda je stigla do prednosti – 1:0.

 

 

Nakon postignutog pogotka, očekivano, slika na terenu se delimično izmenila. Gosti su hrabrije krenuli ka Milanu Borjanu, ali su se gotovo svi njihovi napadi završavali na dvadesetak metara od gola kapitena crveno-belih.

U 23. minutu gosti su stigli do najbolje prilike. Odlično je Stanojev prošao po desnom krilu, ušao je u kazneni prostor Crvene zvezde, ali njegovu povratnu loptu niko od igrača iz Bačke Tolope nije iskoristio. U nastavku akcije Milan Borjan je pedesetometarskim pasom uposlio Kataija koji je izašao sam ispred golmana gostiju Jorgića, ali je njegov udarac završio iznad prečke.

Kulminacija nervoze koja je bila prisutna od samog starta meča, tj. od prekršaja nakon kojeg je Kanga morao da napusti igru kulminirala je u 28. minutu. Sukobili su se Katai i Petrović. Na sreću sve se brzo smirilo i sudija je žutim kartonima “častio” dvojicu fudbalera.

Do kraja prvog dela igre uglavnom se igralo između dva šesnaesterca bez izglednijih prilika,

Kup Srbije – četvrtfinale:

Crvena zvezda : TSC 4:0 (1:0)

Strelci: Katai 6`(11.m), Ben 56`(11.m), 80`, Ivanić 74`

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Srnić, Ivanić, Katai, Omoižuanfo. Trener: Dejan Stanković

Rezervisti: Popović, Gobeljić, Pankov, Žurić, Krstičić, Stanić, Motika, Radulović, Ben, Živković, Pavkov

TSC: Jorgić, Stojković, Varga, Tomanović, Petrović, Đakovac, Bočkaj, Stanojev, Banjac, Stanojlović, Vukić. Trener: Žarko Lazetić

Rezervisti: Filipović, Ćalušić, Milićević, Mirčevski, Krsmanović, Svilar, Šušnjar, Bubakar, Dolmagić, Ratkov

Nastavak igre donosi daleko kvalitetniju igru gostujuće ekipe. Imali su lepu priliku igrači TSC-a u 49. minutu. U prilici se našao Stanojlović, ali je Milan Gajić intervenisao u poslednjem trenutku i otklonio opasnost.

Milan Pavkov je u 55. minutu susreta ušao u šesnaesterac gostiju, na njega je startovao Đakovac i usledio je još jedan jedanaesterac za ekipu trenera Dejana Stankovića. Ujedno je i Đakovac opravdao dobio crveni karton.

Sa bele tačke precizan je bio El Fardu Ben i Crvena zvezda stiže do prednosti od - 2:0

Šesnaest minuta pre kraja susreta sve je bilo rešeno. Oduzeli su fudbaleri Crvene zvezde jednu loptu na dvadesetak metara od gola gostiju, Ivanić je uposlio Bena na poziciji levog krila, ovaj mu je loptu vratio i usledio je precizan udarac  sa 18 metara u donji levi ugao golmana Jorgića. Mirko Ivanić za - 3:0.

Deset minuta pre kraja susreta postignut je i konačni rezultat meča, a strelac je ponovo bio El Fardu Ben. Pobegao je odbrani momak sa Komorskih Ostrva, iskoristio dodavanje Pavkova i savladao Jorgića za - 4:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ruglo

07.04.2022 00:20

Dali je moguće samo dva penala, užas