DELIJE U EKSTAZI: Potencijalna pojačanja se ređaju kao na traci, još jedan fudbaler iz Rusije na meti Crvene zvezde - Grobari ga se dobro sećaju!

Autor:

Sport

06.05.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije formira pakleni tim za narednu evropsku sezonu.

DELIJE U EKSTAZI: Potencijalna pojačanja se ređaju kao na traci, još jedan fudbaler iz Rusije na meti Crvene zvezde - Grobari ga se dobro sećaju!

Foto: Starsport

Artem Dzjuba, fudbaler Zenita prvi je pik na listi želja generalnog direktora Zvezdana Terzića, a nakon informacije da bi crveno-beli dres mogao ponovo da obuče i srpski reprezentativac Nemanja Radonić, stižu informacije o još jednom igraču koji bi predstojećeg leta mogao da postane stanovnik srpske prestonice.

Naime, kako se nezvanično saznaje, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković mogao bi uskoro na raspolaganju da ima brazilskog štopera Rodrigaa de Souzu koji je u sezoni 2021/22 nastupao za ekipu Sočija, a srpka publika ga je upoznala tokom dvomeča između Partizana i ekipe sa obale Crnog mora.

Dvadesetšestogodišnji defanzivac visok je 191 centimetar, a fudbalski je prohodao u ekipi Atletiko Mineira. U Evropu je prvi put stigao 2019. godine i dve sezone je nastupao za portugalski Žil Vilsente pre nego što se obreo u Rusiji.

Prema informaciji koju prenosi "Telegraf" Soči za brazilskog internacionalca zahteva obeštećenje u visini od 3 miliona evra, što Crvena zvezda u ovom momentu ne želi da plati.

Ostaje nam da vidimo da li će se sve navedene transfer priče i obistiniti i da li će neko od ovih imena stići na stadion "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading