DA LI JE NADA UZALUDNA? U trku za Dzjubom uključio se još jedan evropski velikan - Zvezda če morati dobro da se isprsi!

Autor:

Sport

06.05.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakako je sa puno pažnje ispraćena informacija koja je potekla od prvog čoveka srpskog šampiona da bi ruski reprezentativac od narednog leta mogao da postane stanovnik Beograda.

DA LI JE NADA UZALUDNA? U trku za Dzjubom uključio se još jedan evropski velikan - Zvezda če morati dobro da se isprsi!

Foto: Tanjug/AP

Denis Čerišev i Artjom Dzjuba

Artjom Dzjuba koji je do sada odigrao 55 mečeva za ruski nacionalni tim i tom prilikom postigao čak 30 pogodaka, po rečima Zvezdana Terzića, mogao bi da bude ključni igrač u plasmanu Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona, pod uslovom da crveno-beli do kraja nacionalnog šampionata sačuvaju trenutnu bodovnu prednost u odnosu na Večitog rivala.

Međutim, prema informacijama koje stižu iz Rusije, a koje prenosi novinar Ilja Kazakov, za usluge ruskog reprezentativca zainteresovan je i turski Fenerbahče. S obzirom da se zna da su platežne mogućnosti turskih klubova daleko veće u odnosu na on što bi mogla da izdvoji Crvena zvezda, postavlja se pitanje da li se pristalice aktuelnog srpskog šampiona uzalud nadaju da bi ovakvo veliko ime evropskog fudbala moglo da zakorači na travu stadiona "Rajko Mitić" u crveno-belom dresu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading