KAKAV UDAR NA CRVENU ZVEZDU: Delije će svakako imati šta da KAŽU - srpski šampion je OMALOVAŽEN do krajnjih granica!

Autor:

Sport

06.05.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnog dana najavljena je transfer bomba kada je u pitanju srpski klupski fudbal.

KAKAV UDAR NA CRVENU ZVEZDU: Delije će svakako imati šta da KAŽU - srpski šampion je OMALOVAŽEN do krajnjih granica!

Foto: Starsport

Kako je istakao generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić, Crvena zvezda je zainteresovana da u svoje redove predstojećeg leta dovede ruskog reprezentativca Artjoma Dzjubu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Artjom Dzjuba

 

Ova informacija svakako je izazvala veliku pažnju i u samoj Rusiji, pa je portal "Čempionat" za mišljenje o mogućnosti prelaska jednog od najboljih ruskih napadača u redove beogradskog kluba, upitala nekadašnju zvezdu ovog sporta Aleksandra Mostovoja.

Nekadašnji fudbaler, između ostalih klubova i moskovskog Spartaka, Benfike i Selte, kao i reprezentativac kako SSSR, tako i Rusije, izneo je šokantno mišljenje:

- Sumnjam da će Dzjuba da napusti Zenit. Da, znam da Artjomu ističe ugovor, a da mu Zenit nije ponudio novi. Ipak, ne vidim razlog da ode iz Zenita u nekakvu Crvenu zvezdu. Zašto? - započeo je Mostovoj, pa dodao:

 

 

- Zvezda ga želi da bi im garantovao plasman u Ligu šampiona? Mnogi to kažu. Da je drugačija situacija, Dzjuba bi sa Zenitom sigurno igrao Ligu šampiona. Čak i ako sam Zenit ne bude želeo da zadrži Dzjubu postoje drugi klubovi u Rusiji koji ga žele. Artjom može da ode gde god poželi u Premijer ligi Rusije - zaključio je Aleksandar Mostovoj svoje izlaganje za ruski portal "Čempionat".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
PP

06.05.2022 07:45

Kad i ako završiš posao onda pričaj, e kako su to nekad radili....Samo vidiš sliku novog igrača s ugovor potpisan