ZVEZDAN TERZIĆ O NOVOM POSLU: Nisam mogao da odbijem prijatelja!

Autor:

Sport

04.05.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić kao Roki Balboa! Generalni direktor Crvene zvezde navukao je bokserske rukavice u teretani u svom domu u opremi crveno-belih, a njegova fotografija u gardu i ratničkom izdanju zapalila je društvene mreže.

ZVEZDAN TERZIĆ O NOVOM POSLU: Nisam mogao da odbijem prijatelja!

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

U kratkoj poruci za Srpski telegraf i Republika.rs Terzić je objasnio da je još jednom želeo da podrži bokserski klub crveno-belih.

- Predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda Vladan Miketić je moj prijatelj, pa me zamolio da promovišemo boks - poručio je prvi operativac srpskog šampiona.

 

 

Terzić je i ranije umeo da bude promoter bokserske sekcije crveno-belih. Svojevremeno je posetio njihovu delegaciju na Zlatiboru, a poželeo je dobrodošlicu u klub srpskom kruzerašu Veljku Ražnatoviću i to u društvu legende Zvezde Dragana Džajića.

Republika

Foto: BK Crvena zvezda

 

Da bokserski klub ima podršku fudbalskog kluba, potvrđuju i reči Vladana Miketića.

Poznato je da Terzić vodi računa o izgledu i da ne preskače treninge, pa se tako na početku letnjih priprema uoči aktuelne sezone na prozivci fudbalera pojavio s vidno nabudženim bicepsima.

Republika

Foto: Starsport

 

- Imamo podršku čitavog sportskog društva Crvena zvezda, a posebno našeg fudbalskog kluba - istakao je nedavno predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
realan

04.05.2022 19:59

Ne pravi se važan već na klupskoj televiziji konačno kreni da prenosiš utakmice i u drugim sportovima. Ovo deklarativno ne vodi ničemu. Što vama smeta da reprizirate neke utakmice iz drugih sportova. Ispade fudbalski klub jedini u sportskom društvu. Navijače kluba interesuju svi sportovi sportskog društva. To što vi imate novac ne znači da sirotinju niko ne gleda.