OTKRIVAMO! Zvezda je zbog EVROLICENCE prodala najvećeg BISERA!

Autor:

Sport

30.04.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su morali da reaguju!

OTKRIVAMO! Zvezda je zbog EVROLICENCE prodala najvećeg BISERA!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbalski savez Srbije dao je Partizanu 250.000 evra da bi crno-beli izbegli izbacivanje iz Evrope. Takođe i država Srbija je pre izvesnog vremena na račun kluba iz Humske uplatila dva miliona evra, koji su bili predviđeni da osiguraju dobijanje UEFA licence.

Ipak, nije poznato šta je sa tim parama, pa je sada pomoć stigla od strane FSS.

Republika

Foto: Starsport

 

Zanimljivo da je pre osam godina šampionska generacija Crvene zvezde koja je osvojila titulu prvaka Srbije posle šest godina ostala bez kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli tada nisu dobili evrolicencu zbog dugovanja, a tada niko nije pomogao klubu s Marakane.

Republika

Foto: Starsport

 

Ipak, to nije jedini slučaj kada je Crvena zvezda morala sama da obezbeđuje novac za evrolicencu, a portal Republika.rs otkriva šta se desilo u januaru 2016. kako bi crveno-beli igrali van granica Srbije.

Tada je Luka Jović, zlatna koka kluba s Marakane prodata za dva miliona evra kiparskom Apolonu, a 1.800.000 od te sume otišlo je za pomenutu licencu!

Republika

Foto: Starsport

 

U tom trenutku, svi su napadali upravu nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona zbog odlaska talenta, ali da to nije bilo urađena, Delije ponovo ne bi videle kvalifikacije za evropska takmičenja, a pretilo je i oduzimanje bodova u nacionalnom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading