Partizan uz OGROMNU POMOĆ dobija UEFA licencu, a za Zvezdinim šampionima se niko nije ni okrenuo!

Autor:

Sport

30.04.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li uslediti reakcija iz Ljutice Bogdana?

Partizan uz OGROMNU POMOĆ dobija UEFA licencu, a za Zvezdinim šampionima se niko nije ni okrenuo!

Foto: Starsport

Šampionska generacija Crvene zvezde 2013/14

Kao bomba odjeknula je vest da je FSS pozajmio novac Partizanu kako crno-beli ne bi bili izbačeni iz Evrope, a pritom je i država klubu iz Humske pre mesec dana dala dva miliona evra za dobijanje UEFA licence.

Partizan se tako uz dve velikodušne pozamašne pomoći izvukao, ali to nije bio slučaj sa njegovim večitim rivalom pre osam godina.

Podsetimo, Crvena zvezda je tada napravila fantastičnu ekipu koju su na terenu predvodili Miloš Ninković i Nenad Milijaš, pa je posle šest godina posta titula šampiona Srbije ponovo završila na "Marakani".

Republika

Foto: Starsport

Miloš Ninković i Nenad Milijaš u zagrljaju

Kao šlag na tortu za tu generaciju trebalo je da budu kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je usledio hladan tuš, pošto crveno-beli zbog dugovanja nisu dobili UEFA licencu. Tako se Partizan, ni kriv ni dužan, ponovo našao u šansi da se nađe u elitnom društvu, koju ipak nije iskoristio.

Da li će sada uslediti reakcija iz Ljutice Bogdana zbog dvostrukih aršina ili će ostati nemi zbog dobrobiti srpskog fudbala kome crno-beli u Evropi mogu da donesu određene bodove, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
sedi1

30.04.2022 17:53

.... dobro je dati SIROTINJI....