RADIKALAN POTEZ DENVERA: Evo šta će biti s Jokićem posle novog KRAHA u plej-ofu!

Autor:

Sport

30.04.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi doneli odluku.

RADIKALAN POTEZ DENVERA: Evo šta će biti s Jokićem posle novog KRAHA u plej-ofu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Denver Nagetsi su poraženi već u prvoj rundi plej-ofa NBA lige od Golden Stejt Voriorsa, čime su nastavili pad u odnosu na prethodne dve sezone.

Podsetimo, tim iz Kolorada je pretprošle godine zaustavljen u finalu Zapada, prošle je sezonu završio u polufinalu Konferencije, a sada je napravio još jedan stepenik manje.

Prema tome, jasno je da neke stvari ne funkcionišu kako treba, a prva zvezda tima Nikola Jokić ima važeći ugovor još samo godinu dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Sada, posle novog kraha u doigravanju, o produžetku saradnje sa aktuelnim MVP-em lige je pričao generalni menadžer Nagetsa Tim Koneli.

Ne postoji ništa važnije za klub u ovomt renutku od toga da obezbedi da Jokić igra za Denver dokle god bude želeo da se bavi košarkom - rekao je Koneli.

Potom je kratko odgovorio na potpitanje, koje je glasilo: "Dokle će to biti?".

Dokle god je zabavno.

Podsetimo, Jokić bi od Denvera trebalo da dobije super maksimalan ugovor, po kom bi za pet godina zaradio između 254 i 273 miliona dolara.

Ukoliko dođe do takvog potpisa, Denver bi ubuduće morao da plaća porez na luksuz, što je franšiza iz Kolorada uspešno izbegavala godinama unazad.

- Ako tim bude dovoljno dobar, vlasnicima neće biti problem da plate koliko treba - zaključio je Koneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading