Toniju Cetinskom se život PROMENIO u trenutku! Pevač progovorio o NAJTEŽEM periodu i otkrio sve o supruginom MOŽDANOM UDARU!

Autor:

Zabava

30.04.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Tonija Cetinskog imala je moždani udar, a on je sada progovorio o najtežim trenucima.

Toniju Cetinskom se život PROMENIO u trenutku! Pevač progovorio o NAJTEŽEM periodu i otkrio sve o supruginom MOŽDANOM UDARU!

Foto: ATA Images

Toni Cetinski 2013. godine upoznao je sadašnju ženu Dubravku koja je 15 godina mlađa od njega. Već sledeće, 2014. godine su se venčali i to su imali tri svadbe, u Las Vegasu, Zagrebu i Vinkovcima, odakle je Dubravka.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski

Sve je delovalo idealno, uživali su u svojoj ljubavi, a onda se 2019. godine sve okrenulo, Dubravka je imala moždani udar.

- Supruga je dobro, oporavlja se. Ovo je već treća godina ako ne i više. Često se umara od previše informacija ili dugačkog puta. Ali dobro je, sretni smo. Čovek treba biti skroman i sretan sa onim što mu je dobri bog pružio - rekao je Cetinski za Blic i otkrio kako ga je treća supruga osvojila:

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom

- Kad čitam ili gledam na TV-u i da neko priča: “Mi smo se upoznali ovako” ili “ili usrećila me je onako”, to mi deluje kao da prodajemo bajke ljudima. To su naše stvari. Mi znamo što smo osetili u tom trenutku i šta osećamo svaki dan. Srećan sam što sam našao takvu osobu. Ona me je izvuka iz nekih mojih problema i trenutaka slabosti kad sma hteo odustati od sebe i od svega što radim. Ona je ta neka zadnja slamka spasa koja je došla kad je bog to rekao - otkrio je Cetinski.

Prošle godine Toni je dobio unuku, koja mu je ulepšala život.

- Svaki dan dobijem video nje od svog sina. Kao što ne možeš da objasniš nekome ko nije postao roditelj kako je to, tako ne možeš ni ovo. Samo je puta dva - iskren je pevač koji dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski o unuki

- Nemam često priliku da je viđam. Ona živi u Berlinu kao i porodica mog sina. Nisam ljubitelj aviona. Svuda idem autom. Tako da sam čekao priliku kad se može malo normalnije putovati da je posetim. Gledaću priliku da nadoknadim propušteno.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski o daljim planovima

Kako ga duže vreme nema u medijima, Toni priznaje da se posvetio sebi.

- U poslednje vreme me nije bilo u medijima. Bio sam posvećen porodici, unuci, ali paralelno sam radio još nekoliko stvari. Hteo sam malo da se povučem iz medija. Posvetio sam se puno veri, duhovnom segmentu i to me mnogo više ispunjava nego bilo koji skupi auto ili skupi predmeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading