Snimak koji je ŠOKIRAO sve! Bojana Ristivojević UHVAĆENA u akciji, otkriveno kako se zaista ponaša prema zaposlenima na televiziji, ovo je PRAVO LICE voditeljke! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno pravo lice voditeljke Bojane Ristivojević i kako se ponaša prema zaposlesnima na Prvoj.

Snimak koji je ŠOKIRAO sve! Bojana Ristivojević UHVAĆENA u akciji, otkriveno kako se zaista ponaša prema zaposlenima na televiziji, ovo je PRAVO LICE voditeljke! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka jutarnjeg programa Bojana Ristivojević svako jutro pleni na malim ekranima, a gledaoci obožavaju da vide njen osmeh, ali i profesionalni nastup, koji već godinama neguje. Bojana je svoju liniju nakon porođaja dovela do savršenstva, što govore i njene fotografije na Instagram profilu, a sada je otkriveno kako je ona zaista ponaša, kada kamere nisu upaljene, odnosno kamere koje emituju uživo program. 

 

 

Na Instagram profilu atraktivne voditeljke pojavio se snimak na kom se vidi kako se ophodi prema zaposlednima, što je iznenadilo sve njene pratioce. Po izrazu lica, može se zaključiti da voditeljka stalno zbija šale sa svojim kolegama i da među njima vlada jedna harmonična amotsfera, po čemu je Ristivojevićeva i poznata. 

 

 

U nastavku možete pogledati snimak o kom bruje svi, kao i da pogledate koliko je Bojana zapravo jedna prizemna voditeljka. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading