Slađa i Đani NOĆIMA NE SPAVAJU, život im se totalno promenio: Folker vikendom pobegne iz Srbije, a njegova žena PRIZNALA sve!

Autor:

Zabava

29.04.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Trajković sve vreme drži telefon uz sebe, kako bi snajki Minji bila na dohvat ruke!

Slađa i Đani NOĆIMA NE SPAVAJU, život im se totalno promenio: Folker vikendom pobegne iz Srbije, a njegova žena PRIZNALA sve!

Foto: Republika

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković prošle nedelje dobili su još jedno unuče. Snajka Minja na svet je donela malog Lava, a posle prvog oduševljenja i slavlja za sina Marka, ali i babu i dedu usledile su besane noći. 

Republika

Foto: ST/P.Divac

Slađa Trajković sa unukom

 

- Minja i Marko žive sa bebom u svom stanu u Beogradu na vodi, baš u komšiluku Slađe i Đanija, ali pošto je snajki to prvo dete, Slađa je non-stop na oprezu. Boji se da će nešto zafaliti snajki i detetu, a da ona slučajno neće biti u stanu, ili da neće čuti telefon, pa bukvalno dežura. Ona i Đani se u toku noći po nekoliko puta buda da vide da li su ih snajka i sin zvali, da li im je nešto trebalo - govori izvori dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Đani i Slađa Trajković Instagram

 

- Hvala Bogu sa bebicom je sve kako treba, što se kaže, lav je pravi Lav, više se smeška nego što je kenjkav. Slađa im je svaki dan na raspolaganju, a Đani vikendom radi. Iako je nedavno operisana, Slađa se ne žali, skuva im ručak, odnese, pomogne oko kupanja bebe, ma bukvalno za sve je tu. Marko i Minja imaju pomoć i druge snajke Nine i sina Miloša, ali na njih ne mogu previše da se oslone jer i oni imaju bebu Nikolu, pa Slađa u šali za sebe kaže da se pretvroila u stonogu, jer svuda mora da stigne i za svakog mora da ima vremena i snage - govori izvor za Svet. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading