JEZIVA ISPOVEST VODITELJKE PINKA: Natalija Simović priznala MONSTRUOZNE detalje emisije - MUŽ SKORO UBIO OD BATINA, ona potom RAZBILA PROZOR I POBEGLA!

Autor:

Zabava

29.04.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Simović otkrila je jezive detalje o emisija koja se nedavno emitovala, čiju prezentaciju su morali da odlože!

JEZIVA ISPOVEST VODITELJKE PINKA: Natalija Simović priznala MONSTRUOZNE detalje emisije - MUŽ SKORO UBIO OD BATINA, ona potom RAZBILA PROZOR I POBEGLA!

Foto: instagram.com

Voditeljka DNK Natalija Simović progovorila je o teškim trenucima jedne devojke koja je doživljavala nasilje punih 7 godina od strane svog muža.

Voditeljka se složila da jeste, a potom se osvrnula na jedan događaj gde je snimanje emisije bilo otkazano jer je muž pretukao ženu do te mere da je jedva ostala živa.

Republika

Foto: instagram.com

Natalija Simović

 

- Trebali smo da snimamo pre otprilike dve nedelje jednu priču. Dogovorili smo ljude, kombi i sve ostalo što je trebalo. Zatim je na našu grupu gde se dogovaramo reditelj stavio slike učesnice koja kaže ja nisam sposobna da snimam. Snimaćemo za nedelju dana. Zašto je to bilo tako? Zato što ju je tadašnji muž, još uvek zakoniti muž, pretukao do te mere da je ona jedva ostala živa. Ja kada sam videla slike bilo mi je jako teško. Prošle nedelje smo bili kod nje i ja sam videla ispred kuće slomljeno staklo. Da bi ona ispričala kasnije da dok ju je mučio pokušavala je da pozove policiju, ali se ona nije javljala. Potom je razbila staklo da bi pobegla iz kuće i samim tim od njega. To su strašne priče - rekla je voditeljka DNK na Kurir televiziji.

Navela je i da se ta emisija emitovala ove srede i apelovala na organe da se bave tim stvarima.

Republika

Foto: instagram.com

Natalija Simović Instagram

 

- Ta emisija se emitovala u sredu i ja sam ponosna na to ako mi možemo svake srede kada se emituje to da utičemo na svest žena da ne dozvole nasilje. Takođe i na svest organa da se time bave. Ako vide priču koju smo ispričali, a koja je istinita, bez obzira što se sada to ne dešava. Zašto ne obiđu tu ženu i vide kako ona sada živi i da li ima neki problem? Isto mislim i za socijalne službe - istakla je voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading