Keba progovorio o ĆERKI koja ga je NAPUSTILA, nije je video 11 godina: Danas Nataša Kojić izgleda DRASTIČNO DRUGAČIJE, svi je pamte kao VATRENU PLAVUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.04.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba progovorio je o ćerki Nataši Kojić Taši!

Keba progovorio o ĆERKI koja ga je NAPUSTILA, nije je video 11 godina: Danas Nataša Kojić izgleda DRASTIČNO DRUGAČIJE, svi je pamte kao VATRENU PLAVUŠU! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ATA images

Nataša Kojić Taša više od deset godina živi u Americi, a Dragan kojić Keba, njen otac je u januaru 2022. godine otkrio da je zbog situacije sa pandemijom korona virusa nije video više od tri godine, iako je ranije često odlazio i sa suprugom kao i sam kada je imao turneje.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Kojić Taša Instagram

 

- Nisam bio u Americi tri godine zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je - rekao je Keba tada i priznao da često zaplače zbog ćerke.

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Dragan Kojić Keba

 

Inače, Nataša se na estradi pojavila 2001. godine i to na takmičenju Beovizija sa pesmom ,,Oko plavo", a odmah nakon toga je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom. Međutim već 2008. godine naprasno je donela odluku da se povuče iz javnosti i život nastavi u Americi, gde je i danas. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Kojić Taša Instagram

 

Nataša se pojavila na muzičkoj sceni 2001. godine na takmičenju Beovizija pevajući numeru "Oko plavo" i tada je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom.

Danas živi u Los Anđelesu, kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od decenije zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi. Kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vraća. Zbog toga, porodicu viđa samo kada je oni posete.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading